Rate this post
 • Vet verliezen door bevriezen
  Rate this post

  Ook al eet je gezond en krijg je genoeg beweging, toch kun je dan nog ‘last’ houden van die laatste vetrandjes. Wat je ook probeert, je krijgt ze maar niet weg. In dat geval is cryolipolyse een uitkomst. Bij deze manier van lokale vetverwijdering, kunnen die laatste restjes vet aan je armen, benen, buik, billen of taille op een vrij eenvoudige, en blijvende, manier verwijderd worden. Een behandelserie bestaat uit minimaal drie sessies, het is geheel veilig en pijnloos en je hebt geen herstelperiode nodig. En door de behandeling wordt de kwaliteit van je huid ook nog eens verbeterd!

  Cryolipolyse is een nieuwe manier van lokale vetverwijdering, zoals je armen, benen, buik, billen of taille. Het is dus geen methode om mee af te vallen, maar een manier om op bepaalde plekken vet te laten verwijderen, zonder dat er een operatie aan te pas komt. En het resultaat is blijvend!

  Hoe werkt het?
  Tijdens een behandeling met de Cryo21 wordt een behandelkop geplaatst op het deel van je lichaam waar je graag af wilt van overtollig vet. De behandelkop zorgt ervoor dat de vetcellen afgekoeld worden tot ongeveer 5 graden Celsius. Het gevolg is dat de vetcellen afsterven en op een natuurlijke manier door je lichaam worden afgevoerd. Daar staat het woord ‘cryolipolyse’ dan ook voor: ‘cryo’ = ‘kou’, ‘lipo’ = ‘vet’ en ‘lyse’ = ‘cellen vernietigen’. Tijdens de behandeling wordt er geen omliggend weefsel aangetast. Er is een zichtbare afname van het vetweefsel tot maar liefst 25% van de vetlaag, wat overeenkomt met 2 tot 5 centimeter vet.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply