Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vet verliezen door bevriezen
  Rate this post

  Cryolipolyse is een revolutionaire technologie om figuurcorrectie toe te passen door vetcellen te bevriezen.

  In één behandeling verlies je gemiddeld 4 centimeter. Na de behandeling heb je geen hersteltijd en kun je gewoon je dagelijkse werkzaamheden voortzetten. Dat maakt de behandeling een perfect alternatief voor liposuctie.

  Vetcellen koelen / bevriezen
  Hoe werkt het? Wetenschappers hebben ontdekt dat vetcellen gevoelig zijn voor kou. Al bij 4ºC beginnen vetcellen te kristalliseren, waarna ze afsterven. Bij cryolipolyse worden onderhuidse vetcellen gekoeld tot ze kristalliseren en uiteenvallen. Vervolgens voert het lichaam ze op natuurlijke wijze af. Deze nieuwe techniek maakt het mogelijk om hardnekkig vet op specifieke plaatsen te verwijderen. Het ‘bevriezen’ van vet is met name een effectieve behandeling voor de buik, taille (love handles), bovenbenen en rug. De methode is geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

  Hoe ziet de behandeling eruit?
  Vooraf wordt bekeken waar de applicatoren / zuigmonden worden geplaatst. Door middel van een sterk vacuüm wordt de huid inclusief de onderhuidse vetlaag in de applicator gezogen, waarna het bevriezen (cryolipolyse) begint. In één behandeling kunnen we 2 zones tegelijk behandelen. Dit vertaalt zich in een beter resultaat op een groter oppervlak. Afhankelijk van de dikte van de vetlaag duurt de behandeling 45 tot 60 minuten en daalt de temperatuur naar maximaal -15º Celsius.

  Persoonlijke begeleiding
  Bij Body Clinic Bedum kun je terecht voor persoonlijke begeleiding bij het afslanken en plaatselijke figuurverbetering. ‘Betrokkenheid bij de cliënt staat bij mij voorop, om zo samen tot een mooi resultaat te komen’, aldus eigenaresse Heleen Winterwerp.

  Kijk voor meer informatie en het aanbod van de overige mogelijkheden op
  www.bodyclinicbedum.nl of bel ­06-12764602.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door nashwa mohamed op maart 17, 2017, 10:05 pm

  hoi ik wil graag afvllen .mijn buik is erg lastig .is dit its voor mij ?gr nashwa

  Beantwoorden →