Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vet verliezen door bevriezing
  Rate this post

  Ook al eet je gezond en krijg je genoeg beweging, toch kun je dan nog ‘last’ houden van die laatste vetrandjes. Wat je ook probeert: je krijgt ze maar niet weg. In dat geval is cryolipolyse een uitkomst. Bij deze manier van lokale vetverwijdering, kunnen die laatste restjes vet aan je armen, benen, buik, billen of taille op een vrij eenvoudige, en blijvende, manier verwijderd worden. Een behandelserie bestaat uit minimaal drie sessies, het is geheel veilig en pijnloos en je hebt geen herstelperiode nodig. En door de behandeling wordt de kwaliteit van je huid ook nog eens verbeterd!

  Cryolipolyse is een nieuwe manier van lokale vetverwijdering, zoals je armen, benen, buik, billen of taille. Het is dus geen methode om mee af te vallen, maar een manier om op bepaalde plekken vet te laten verwijderen, zonder dat er een operatie aan te pas komt. En het resultaat is blijvend!

  Natuurlijke manier
  Eye for Beauty maakt gebruik van de Body-Wizard, een doorgeëvolueerd medisch-cosmetisch apparaat. Tijdens een behandeling wordt een behandelkop geplaatst op het deel van je lichaam waar je graag af wilt van overtollig vet. De behandelkop zorgt ervoor dat de vetcellen afgekoeld worden tot -8 graden Celsius. Het gevolg is dat de vetcellen afsterven en op een natuurlijke manier door je lichaam worden afgevoerd. Daar staat het woord ‘cryolipolyse’ dan ook voor: ‘cryo’ = ‘kou’, ‘lipo’ = ‘vet’ en ‘lyse’ = ‘cellen vernietigen’. Tijdens de behandeling wordt er geen omliggend weefsel aangetast. Er is een zichtbare afname van het vetweefsel tot maar liefst 26% van de vetlaag.
  Door de verbeterde techniek van de Body-Wizard zorg je ervoor dat je vetcellen verliest en sneller ‘in shape’ bent.

  Over Eye for Beauty
  Bij Eye for Beauty wordt niet alleen gekeken naar de huid, maar naar de totale mens: wat is de oorzaak van de tegenwoordige gezondheidsklachten? Voeding, suppletie, stress, eet- en leefgewoonte, beweging, roken, alcohol, gebrek of juist een teveel aan zonlicht kan schade toebrengen aan het lichaam en de huid.
  Om de kennis up-to-date te houden, volgt het team maandelijks trainingen door het gehele land en leren ze de nieuwste technieken kennen. In de salon wordt op het gebied van anti-aging gewerkt met de huiddoordringende producten van de merken Hydropeptide, Céll Fùsion C en Deynique, en met natuurlijke voedingssuppletie van Laviesage en Eqology. Ook maken de medewerksters gebruik van de fysische vaatbehandeling van Bemer, die in de praktijk ook verhuurd wordt. Meer informatie hierover kun je vinden op www.bemer-partner.com/eyeforbeauty.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply