Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vet verliezen? Vet bevriezen!
  Rate this post

  Je kent het vast: je past badkleding en wordt plotseling geconfronteerd met heupen die je toch liever smaller had gezien. Of je bent juist een fanatieke sporter, maar dat buikje blijft hardnekkig op zijn plek. Wist je dat 83% van de vrouwen niet tevreden is over haar uiterlijk? Je bent dus verre van alleen in je frustraties over je ‘probleemzones’.

  De één vindt haar bovenbenen te zwaar, een ander stoort zich aan haar cellulite. Gelukkig is er een effectieve methode om van je overtollige vet af te komen, zónder ongezonde crashdiëten.

  Cryolipolyse
  Maak kennis met cryolipolyse! Dit is geen methode om mee af te vallen, maar een manier om op bepaalde plekken van je vet af te komen. Met de Body-Wizard cryobehandeling is het mogelijk om gericht, plaatselijk en gecontroleerd vet weg te halen. Tijdens de behandeling wordt het vetweefsel met een non-invasieve applicator vetweefsel nauwkeurig gekoeld. Het apparaat komt dus niet ‘in’ je lichaam, maar op je huid. Door deze kop over het te behandelen gebied te bewegen, daalt je huidtemperatuur naar 2 graden. De temperatuur van de vetcellen kan tot wel -11 graden dalen. Dit is niet pijnlijk, want na tien minuten wordt de huid gevoelloos. Maar de vetcellen kunnen er slecht tegen: het effect is dat ze kristalliseren. Vervolgens verlaten de vetcellen je lichaam op een natuurlijke manier.

  Twee kledingmaten minder
  De vetcellen die tijdens de behandeling zijn afgestorven, komen ook niet meer terug. Je bent dus voorgoed van je overtollige vet af. Maar er zijn nog meer redenen waarom deze behandeling prettig is. Al je probleemzones kunnen worden aangepakt en je lichaam wordt slanker, zónder te verslappen. Na een kuur van 2 of 3 behandelingen kun je tot wel 2 kledingmaten aan omvang verliezen.

  Veilige behandeling
  Geïnteresseerd in cryolipolyse? Kies voor een kliniek met gecertificeerde apparaten en behandelaars, waar een professional de behandeling uitvoert. Bij Face & Body Lounge kun je terecht voor een cryolipolysebehandeling met de Body-Wizard. De professionals staan altijd klaar voor een intakegesprek waarbij besproken wordt wat je kunt verwachten.

  De volgende zones kunnen worden behandeld met cryolipolyse:
  – gezicht en hals
  – armen
  – ‘love handles’
  – buik
  – rug
  – billen
  – benen en zadeltassen

  Cryolipolyse: de voordelen
  – Je komt af van plaatselijk vet op ongewenste plekken
  – Vaak slechts drie behandelingen nodig
  – Je huid wordt steviger
  – Veilige en pijnloze behandeling
  – Geen herstelperiode

  Face & Body Lounge
  Sheila van Limpt is een specialiste op het gebied van natuurlijke huidverjonging. Al meer dan 25 jaar is zij het gezicht van Face & Body Lounge en zorgt ze voor de totale schoonheid. Zowel van binnen als van buiten. Goede voeding, mentale rust en de juiste verzorging is een must om gezond te blijven.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply