Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vet verliezen door vet te bevriezen
  Rate this post

  Vetcellen zijn gevoelig voor kou. Al bij 4 graden Celcius beginnen vetcellen te kristalliseren. Daarna sterven ze af en voert het lichaam ze op natuurlijke wijze af. Een interessant stukje scheikunde, waarmee je eindelijk van je overtollige vet af kunt komen.

  Cryolipolyse is een revolutionaire technologie om figuurcorrectie toe te passen door vetcellen te bevriezen. In één behandeling verlies je gemiddeld 4 centimeter. Na de behandeling heb je geen hersteltijd en kun je gewoon je dagelijkse werkzaamheden voortzetten. Dat maakt de behandeling een perfect alternatief voor liposuctie.

  Vetcellen koelen / bevriezen
  Hoe werkt het? Wetenschappers hebben ontdekt dat vetcellen gevoelig zijn voor kou. Al bij 4ºC beginnen vetcellen te kristalliseren, waarna ze afsterven. Bij cryoli­polyse worden onderhuidse vetcellen gekoeld tot ze kristalliseren en uiteenvallen. Vervolgens voert het lichaam ze op natuurlijke wijze af. Deze nieuwe techniek maakt het mogelijk om hardnekkig vet op specifieke plaatsen te verwijderen. Het ‘bevriezen’ van vet is met name een effectieve behandeling voor de buik, taille (love handles), bovenbenen en rug. De methode is geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

  Hoe ziet de behandeling eruit?
  Vooraf wordt bekeken waar de applicatoren / zuigmonden worden geplaatst. Door middel van een sterk vacuüm wordt de huid inclusief de onderhuidse vetlaag in de applicator gezogen, waarna het bevriezen (cryolipolyse) begint. In één behandeling kunnen we 2 zones tegelijk behandelen. Dit vertaalt zich in een beter resultaat op een groter oppervlak. Afhankelijk van de dikte van de vetlaag duurt de behandeling 45 tot 60 minuten en daalt de temperatuur naar maximaal -15º Celsius.

  Persoonlijk en betrokken
  Bij Body Clinic Bedum, dat sinds 2011 bestaat, kun je terecht voor advies over en ondersteuning bij het verkrijgen van een gezond eet- en leefpatroon, (How2behealthy) afslanken, plaatselijke figuurverbetering, ­huidversteviging, spierversteviging en detoxen. De nieuwste behandeling is de cryolipolysebehandeling: vet verliezen door vet te bevriezen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply