Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Vet verwijderen zonder operatie

  Veilig, effectief én definitief vet verwijderen kan met onze cryobehandeling. Zonder operatie, zonder ­naalden én geheel pijnloos komen we in gemiddeld 3 behandelingen tot het gewenste resultaat.

  Natuurlijk en gezond
  Alleen vetcellen zijn gevoelig voor deze kou. Hierdoor worden andere cellen, zenuwen, bloedvaten en pigmenten niet beïnvloed. De behandeling is geheel veilig, natuurlijk en gezond voor het lijf.

  Gemiddeld zijn 3 cryobehandelingen met de CoolipoTwin nodig voor het beste resultaat. Ongeveer 60 dagen na de laatste behandeling is het gehele eindresultaat te zien.

  Vetlaag
  Ons lichaamsvet heeft een opbouw in meerdere lagen. Door goede voeding en sporten kan de onderste vetlaag worden verminderd. Deze laag zit dicht op de spieren. De volgende vetlaag zit net onder de huid. Door een mindere doorbloeding in deze ‘stugge’ laag met vetcellen hebben sport en gezond eten vaak niet voldoende effect om het vet hier aan te pakken.
  Wil je ook van deze hardnekkige vetlaag af? De cryobehandelingen rekenen hiermee uitermate goed af door de gecontroleerde koeling.

  Geschikt voor jou?
  Deze methode van figuurcorrectie is voor zowel mannen als vrouwen, voor mensen met overgewicht, maar ook wanneer je alleen een probleemzone hebt.
 Onze erkende cryospecialist helpt je graag met een goed advies. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply