Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vier het leven in De Zwanenhof!
  Rate this post

  ‘Vier het leven’ is een nieuwe samenwerking tussen De Zwanenhof en het Centrum voor Mediumschap en Training! Die bestaat uit een reeks bijeenkomsten waarin samenzijn met elkaar én met de spirituele wereld, delen en ervaren centraal staat.

  We leven in een wereld waarin het soms heel fijn is weer even de verbinding met onszelf, de spirituele wereld en het grotere geheel te ervaren. Deze ervaringen – ontmoetingen – zijn gestoeld op de spiritualistische diensten zoals deze in een spiritualistische kerk gehouden worden, maar onze ontmoetingen zullen ook een eigen karakter krijgen; een karakter dat past bij De Zwanenhof.
  De eerste ontmoeting was op zondag 15 ­november 2015, van 11.30 tot 13.00 uur in de Kapel van De Zwanenhof.
  Het officiële gedeelte duurde ongeveer een uur en daarna was er, voor wie dat wilde, de mogelijkheid tot delen en in gesprek te gaan met elkaar. Ook kinderen en jongeren nodigen wij van harte uit om de vieringen bij te wonen. Voor hen is er na afloop alle gelegenheid om ervaringen te delen.
  Vervolgvieringen: 3 januari, 6 maart, 1 mei, 3 juli, 4 september, 6 november en vrijdag 23 december (speciale kerstviering).

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply