Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vier meiden en een Berg
  Rate this post

  Kanker is een stomme rotziekte die ons allemaal raakt. Jij en wij, we hebben er allemaal wel eens mee te maken gehad. We vechten ertegen of we steunen geliefden… We willen iets doen! Echt iets ondernemen. Daarom hebben wij besloten Dé Berg te bedwingen, als symbool voor de mensen die vechten en die een berg op een andere manier moeten beslechten. Waarom? Omdat we met die enorme uitdaging veel geld hopen binnen te halen voor KWF Kankerbestrijding. Hij gaat eraan, de Alpe d’Huez!

  Wij zijn geen fietsers
  Wij zijn Maud van Wijk, Roos Imthorn, Krista de Wit en Debby Schrama. Met z’n vieren vormen we de Rising Girls. Maar wij zijn geen ‘fietsers’… Het vakjargon rond ‘tandjes’, SPD (Syndroom Pijnlijke Derrière) en ‘demarreren’ moet nog inslijten. We hebben ons over de zeemleren broek en de paddenstoelenhelm heen gezet. En de eerste col in Nijmegen maakte ons meer dan nederig… Kortom: het is voor ons vieren op alle fronten met recht een échte uitdaging, zeker als je beseft dat we de berg drie keer willen overwinnen, op 4 juni.

  Jij kunt ons steunen!
  Help ons geld in te zamelen; KWF Kankerbestrijding heeft het nodig! Steun ons in onze actie ‘de Berg op’. Wij zullen het die dag beslist als een duwtje in onze rug ervaren.

  Hoe?
  Ga naar deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/teams/rising-girls en klik op de button ‘Doneer aan dit team’. Ieder bedrag is meer dan welkom.

  Help ons helpen kanker de wereld uit te krijgen!

  – De Rising Girls, Roos, Maud, Krista en Debby

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply