Rate this post
 • Vier tips voor een beter seksleven
  Rate this post

  Veel stellen denken met enige weemoed terug aan de eerste maanden na de kennismaking. Vaak komen ze tot de conclusie dat het seksleven lang niet zo goed meer is als in die periode. Toen vlogen de vonken er nog vanaf, terwijl er nu nauwelijks nog iets gebeurt in bed. Herkenbaar? Besef dan dat je dit alleen kunt veranderen door er bewust aan te werken. Zolang de relatie goed is, is de seksuele vlam heus niet gedoofd. Je moet het vuurtje echter wel zelf aanwakkeren!

  Vorm een team
  Partners zijn soms de hele dag met hun eigen dingen bezig. Hun werk, de sportschool, de boodschappen, enzovoort. Ze leven in zekere zin wat langs elkaar heen, tot ze thuis weer samen op de bank belanden. Dan mis je een stukje intimiteit, de verbinding ontbreekt. Als je vaker dingen samen doet, voel je meer betrokkenheid bij elkaar en is de stap naar het hebben van seks vanzelfsprekender. Samen de tuin onderhouden, samen de boodschappen doen, samen koken en samen andere huishoudelijke taken verrichten zorgt ervoor dat je een team vormt.

  Zin moet je maken
  Zin in seks ontstaat nooit vanzelf. Je zult zin in seks moeten maken. Je hebt een bepaalde prikkeling nodig. Misschien lig je in bed naast elkaar en denk je helemaal niet aan het hebben van seks. Maar dat wil niet zeggen dat het daarom niet zou kunnen gebeuren. Je kunt bijvoorbeeld al zin krijgen door simpelweg naar elkaar te kijken of elkaar zachtjes te strelen. Die prikkel zorgt er namelijk voor dat de hersenen bepaalde stofjes gaan afgeven die de zin in seks aanwakkert.

  Erectieproblemen verhelpen
  Om daadwerkelijk geslachtsgemeenschap te kunnen hebben, moet de man uiteraard een erectie krijgen. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar dat is het lang niet altijd. Er zijn allerlei fysieke of mentale omstandigheden denkbaar waarin het de man niet lukt om een erectie te krijgen. Gelukkig kun je dit probleem met behulp van erectiepillen goed verhelpen. Helaas hebben dergelijke pillen in de loop der jaren een negatief imago gekregen doordat er nogal wat slechte imitaties op de markt verschenen. Met Libido Forte heb je een kwaliteitsproduct in handen dat bovendien geheel is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten.

  Schuw het experiment niet
  Lijkt je seksleven wat ingedut te zijn? Experimenteer dan met andere standjes, speel een erotisch spel of schaf wat nieuwe seksspeeltjes aan. Zo breng wakker je het vuur weer aan!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply