Rate this post
 • Hét trendy vrouwenevent van 2015! Fabulous Women
  Rate this post

  Na het grote succes van vorig jaar zal op 9 mei 2015 alweer de vierde editie van Fabulous Women gaan plaats­vinden! Ook dit jaar zal de Grote kerk te Den Haag de rode loper uitrollen speciaal voor vrouwen die het verdienen om eens lekker de tijd voor zichzelf te nemen. ‘Me-time’! Dat is waar het om draait deze dag: een dag speciaal voor Fabulous Women, zonder verplichtingen en vooral genieten van Beauty, Lifestyle, Culinair & Fashion!

  Je kunt weer volop genieten van heerlijke beautybehandelingen en de laatste trends op dit gebied, bubbels en culinaire hoogstandjes, inspirerende workshops, fabuleuze modeshows met de laatste trends, maar er zijn ook sample sales met leuke kortingen, je kunt er leuke ideetjes opdoen voor je interieur en daarnaast kun je natuurlijk volop shoppen.

  Stiletto-run
  Bovendien steunen wij dit jaar tevens het fantastische goede doel van Plan Nederland, zij investeren in meisjes, voor onderwijs, bescherming en een leven zonder discriminatie. Meisjes krijgen de kans om op te groeien tot krachtige vrouwen die het verschil maken! Plan zet zich daar met hart en ziel voor in en wij Fabulous Women natuurlijk ook! Daarom organiseert Fabulous Women een stiletto run op 9 mei neem dus je stilletto’s (vanaf 5 cm) mee en ren voor jezelf & de meisjes die een kans verdienden! Als je als eerste het podium op komt win je een prachtige prijs voor jezelf en voor een meisje daar!

  Moederdag
  Fabulous Women vindt dit jaar plaats op 9 mei 2015, dit is de dag voor moederdag, dus er zijn tevens veel fabulous cadeaus te vinden met leuke kortingen, en het is natuurlijk een superleuk dagje om je moeder mee naartoe te nemen of natuurlijk een heerlijk dagje uit voor jou en je vriendinnen!

  Wie neem jij mee een dagje uit?
  Entree: € 7,50 in de voorverkoop, € 10,- aan de deur.
  Deelname stiletto run inclusief entree € 12,50

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply