Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vind de sleutel naar je ziel
  Rate this post

  Soms sta je op een punt in je leven waarin je helemaal vastgelopen lijkt te zijn. Het is net alsof je een vreemde bent voor jezelf. Je vertrouwen is weg en je hebt geen inzicht meer in jezelf. Waarom reageer je zoals je reageert? Waar ben je mee bezig? Waar wil je naartoe? Wie bén je nu eigenlijk? Hoe krijg je meer focus en begrip op je leven?

  Om meer inzicht te krijgen in jouw levenskeuzes zul je bij het begin moeten beginnen. En dat begin ligt wellicht verder weg dan jij denkt. Dat begin ligt niet bij je geboorte, maar bij vorige levens, de periode daartussen en het contact met je ziel. Om meer inzicht te krijgen, zul je dus een spirituele zoektocht moeten starten, zodat je datgene waarnaar je zoekt volledig kunt begrijpen.

  SoulKey therapie
  Met behulp van de SoulKey therapie maak je een ‘zielenreis’. Deze geavanceerde vorm van spirituele hypnose is niet te vergelijken met wat voor vorm van hypnose dan ook. Het is een combinatie van verschillende therapieën. Je gaat terug naar ervaringen uit vorige levens waaruit lessen geleerd kunnen worden en doet kennis op die belangrijk zijn bij het oplossen van trauma’s in je huidige leven. Ook krijg je inzicht in de tussenfases tussen sterven en opnieuw geboren worden en kun je communiceren met zielen waarmee je in vorige levens contact hebt gehad.

  Lichter
  De SoulKey therapie helpt je bij het loslaten van trauma’s, het ontdekken van jouw levensmissie en je karma opsporen en transformeren. Je leert als het ware je eigen ziel te coachen, zelfgenezing te bevorderen en verborgen en vergeten vaardigheden, kennis en talenten te activeren. SoulKey is een bijzondere ervaring die je helpt oude pijnen los te laten, waardoor je je weer een stuk lichter voelt vanbinnen. Wil je meer weten over SoulKey? Kijk dan op de website voor meer informatie.

  Over Hypnotherapie Heemskerk
  Hypnotherapie Heemskerk helpt bij afvallen, verslavingen, trauma’s, (sociale) angsten en meer. De praktijk is gevestigd in een gezondheidscentrum waarin onder meer een huisarts, GGD en begeleid wonen gevestigd zijn, en ontvangt cliënten vanuit heel Nederland.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply