Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Ik vind het heerlijk om mijn klanten blij te maken’

  ‘Mijn bedrijf is eigenlijk mijn tweede thuis geworden’, lacht ­Beyhan. ‘Easyslim.nu voelt helemaal niet als werk, maar meer als een nieuwe hobby waar ik helemaal in opga. Ik vind het heerlijk om mijn klanten te adviseren en te begeleiden. Dat geeft zo’n voldaan gevoel! Juist ook omdat ik in hetzelfde schuitje heb gezeten en als geen ander weet hoe ongelukkig je in je lichaam kunt zitten.’

  Ik ben van Turkse komaf en in onze cultuur neemt eten een belangrijke plaats in. Dat was dan denk ik ook één van de redenen dat ik toch wel fors was. Vorig jaar las ik bij toeval een artikel over Easyslim.nu. Ik heb een afspraak gemaakt en het voelde meteen goed. Na de eerste behandeling was ik al 14 centimeter kwijt!’

  De knop ging om
  Het was nooit Beyhans droom om een eigen zaak te beginnen. ‘Ik werkte al vijftien jaar op Schiphol, maar na mijn eerste behandeling bij Easyslim.nu ging er bij mij een knop om. Zou ik niet zelf een apparaat aan kunnen schaffen? Dit concept was zo succesvol, zou het niet fantastisch zijn om daar nog meer mensen blij mee te maken? Als ik voor mezelf ging beginnen, zou ik wel mijn vaste baan op moeten geven. Ik heb er een poosje over na moeten denken, maar na drie maanden heb ik mijn baan opgezegd en ben ik voor mezelf begonnen.’

  ‘Het is zulk mooi werk om te doen. Easyslim.nu is een franchiseorganisatie die je heel goed begeleidt en traint. Dat motiveert. Ik ben zo blij dat dit op mijn pad is gekomen. Zelf hoef ik niet meer af te vallen, maar toch onderga ik nog regelmatig een behandeling. Gewoon, om mijn spieren mooi strak te houden. Het apparaat zorgt namelijk ook voor een goede doorbloeding in je spieren waardoor ze sterker worden. Daarom is het ook ideaal voor mensen die bijvoorbeeld een heupoperatie hebben ondergaan of een spierziekte hebben. Ons apparaat traint je spieren tot wel 94%, terwijl je met gewoon sporten een maximale spier­belasting hebt van 28%. Daarom gaat het bij ons veel sneller en zie je direct resultaat. Die garantie geven wij ook: is er na de proefbehandeling niet gelijk 4 centimeter af, dan betaal je niks! Fantastisch hè?’, zegt Beyhan lachend. ‘Wie wil dat nou niet?!’ ‘En ja, het is best hard bikkelen, maar dat ervaar ik niet als zodanig omdat ik het werk zo leuk vind. Ik zorg er wel voor dat ik in het weekend even lekker kan ontspannen door af te spreken met vrienden, een eind te wandelen of gewoon heerlijk een boek te lezen. Dan kom ik helemaal tot rust en kan ik me de week daarop weer helemaal op mijn bedrijf richten.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply