Rate this post
 • Vind je jezelf te zwaar?
  Rate this post

  Lig jij in te strakke zwemkleding op het strand of met een strak(ker) lichaam? Body under construction staat voor deskundige (gratis) begeleiding tijdens het afvallen met behulp van verantwoorde maaltijdvervangers.

  Ieder mens is anders en heeft een andere aanpak nodig. Tijdens de intake bespreken we welk programma van Straight away het beste bij jou past om het gewenste doel te behalen. Als ervaringsdeskundige weet ik waar de valkuilen kunnen zitten en hoe moeilijk het kan zijn om de juiste balans te vinden om het behaalde gewicht te behouden. Daarom is de begeleiding zo belangrijk; niet alleen tijdens het programma maar vooral erna. Als het streefgewicht in een vrij korte tijd behaald is, ontstaat er vaak de angst voor het jojo-effect. Om dit te voorkomen, coachen wij op gedragsverandering en geven we handvatten mee om het gewicht te behouden. Wij adviseren om na het traject nog een aantal keer op consult te komen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij iedereen begeleiden!
  Door overgewicht ontstaan er gezondheidsklachten als diabetes, hoog cholesterol, hoge bloeddruk maar ook gewrichtsklachten. Dit is te voorkomen door een juist gewicht en vetpercentage te behouden en gezond te eten, leven en te bewegen.

  De producten van Straight away zijn vrij van aspartaam en gezoet met stevia. Sinds kort zijn er ook warme maaltijden verkrijgbaar.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply