Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vind je natuurlijke schoonheid terug
  Rate this post

  Het valt je pas écht goed op wanneer je foto’s van ‘vroeger’ aan het bekijken bent. Wat had je toen nog een mooie, gladde huid. Als je jezelf nu in de spiegel bekijkt, zie je heel iets anders. Lijntjes en rimpeltjes en een huid die slapper wordt. Kon je de klok maar terugdraaien en iets van die natuurlijke schoonheid terugkrijgen.

  Wanneer je ouder wordt, neemt de productie van collageen en elastine, stofjes die zorgen voor stevigheid en elasticiteit, in je huid af. Daarnaast spelen ook nog andere factoren een rol bij huidveroudering, zoals erfelijke aanleg, leefstijl en zonlicht om maar een paar voorbeelden te noemen. De tijd terugzetten lukt niet, maar je er zijn wél mogelijkheden om je huid een flinke boost te geven.

  Huidveroudering bestrijden
  ‘De Nuovapelle is een apparaat om alle tekenen van huidveroudering effectief te bestrijden’, vertelt Jeanette Koeman enthousiast. ‘De combinatie van een softlaser en radiofrequentie, die elkaar versterken, stimuleert de aanmaak van collageen en elastine in de diepere huidlagen. Wij zijn de enige huidsalon in Zuid-Nederland die deze behandeling aanbiedt’, klinkt het niet zonder trots. ‘Het beste resultaat bereik je met een kuur van zes behandelingen. Eventueel in combinatie met meso-infusion waarbij we met behulp van trillingen werkstoffen de huid insluizen. Samen met de producten die je meekrijgt voor thuisgebruik geeft dit je huid een fantastische oppepper! Mijn advies is om elke vier à vijf weken terug te komen voor een onderhoudsbehandeling. Op die manier houd je die jonge en frisse look!’

  Over Huidsalon Jeanette

  Huidsalon Jeanette staat voor huidverjonging en huidverbetering. Jeanette verzorgt intensieve behandelprogramma’s om de huid zowel van binnenuit (met voedingsadvies en supplementen) als van buitenaf (door middel van de juiste behandelingen en producten) te verbeteren in korte tijd. Ze is altijd op de hoogte van de nieuwste producten en innovaties op het gebied van huidverjonging, huidverbetering (met of zonder apparatuur), permanente make-up en visagie. Jeanette geeft, op afspraak, vrijblijvend een gratis huidadvies voor huidverjongingsbehandelingen.

  Nu nóg completere zorg voor jouw huid!

  Huidsalon Jeanette is onlangs verhuisd! Naast de vertrouwde behandelingen op het gebied van huidverbetering, -verjonging en -verzorging kun je er nu ook terecht voor een bezoek aan de huidtherapeut. Zij is twee dagen per week in de salon aanwezig om huidproblemen als pigmentvlekken, couperose en fibromen te behandelen en weg te werken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply