Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vind jezelf weer terug
  Rate this post

  Zet jij jezelf elke dag in voor je gezin, je baan, die ander en ben jij jezelf vergeten? Dan is de kans groot dat je hier op een gegeven moment de gevolgen van gaat ondervinden.

  In onze hectische 24-uursmaatschappij komen veel prikkels op je af. Er ontstaan allerlei fysieke klachten en na enige tijd weet je niet meer wat er met je gaande is. Vooral wanneer je een perfectionist bent en je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt, is de kans groot dat je niet meer weet wat te doen. Je verliest het overzicht en veel energie en wat je niet begrijpt, want je doet zoveel. Stress en vermoeidheid nemen hand over hand toe.
  Ria Oomen: ‘Samen kijk ik met jou hoe de stress zich heeft ontwikkeld. Welke effecten dit heeft voor jou mentaal, emotioneel en fysiek in je dagelijkse leven. Hoe jij je verhoudt tot je relatie, je werk en andere sociale contacten. Want dit zijn allemaal factoren die hierop van invloed zijn. Ik geef mijn cliënten niet alleen een luisterend oor, maar ga natuurlijk ook heel praktisch aan de slag. Door de massage wordt je uitgenodigd te voelen wat stress met je doet.

  Vaak zie ik in de praktijk dat het voelen, de eigen intuïtie, een ondergeschikte rol heeft gekregen. Massage helpt je weer contact te maken met je lichaam. Vaak is daar geen aandacht en tijd voor. Oefeningen voor thuis en leren focussen helpen om met zichzelf in contact te komen. Herken jij dit en wil je hier ook mee aan de slag? Ben je aanvullend verzekerd dan is vergoeding (deels) mogelijk.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply