Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Vind jouw vrijheid

  Ik had een leidinggevende functie, werkte hard en dacht dat het mij voldoening gaf. Tot ik op een dag een zeer heftige allergische reactie kreeg na het eten van schaaldieren. Ik werd direct opgenomen in het ziekenhuis en had een bijna-doodervaring. Dit heeft een enorme indruk op mij gemaakt. Toen ik enige tijd later een retraite in een klooster volgde waar ik voor het eerst mijn innerlijke ‘ik’ hoorde spreken, realiseerde ik me dat er dingen in mijn leven moesten veranderen om gelukkig te worden.

  Na een aaneenschakeling van gebeurtenissen, onder andere een scheiding en een auto-ongeluk, zat ik met een whiplash op de bank; ik kon niks meer. Dit was hét moment om daadwerkelijk knopen te gaan doorhakken en mijn eigen weg te kiezen. Hoe ironisch: ik kon geen kant op, maar toch vond ik mezelf in die periode meer dan ooit. Sinds het overwinnen van deze blokkades voel ik me sterk geroepen om andere mensen te helpen om ook hun eigen weg te vinden en gelukkig te worden!

  Intuïtief maatwerk
  Bij mijn coachingssessies maak ik gebruik van verschillende technieken en luister ik naar mijn intuïtie. Tijdens het intakegesprek voel ik al snel wat een cliënt nodig heeft en daar beginnen we mee. Gaandeweg de sessies zet ik, afhankelijk van wat de cliënt nodig heeft, andere technieken in. Bij een burn-out pas ik vaak een combinatie van technieken toe: We starten vaak met EMDR of EFT om de negatieve associatie met de werkplek te ontkoppelen. Daarna pas ik hypnotherapie toen en voeren we gesprekken. Ook focussen we op ontspanning door meditatie en ademhalingsoefeningen. Deze holistische aanpak werkt erg effectief.

  Verandering
  Onlangs had ik een cliënt die angstaanvallen had. Ik zette EMDR in, maar dit sloeg niet aan omdat zij geen duidelijk aanwijsbaar trauma had. Toen zijn we verdergegaan met EFT, een techniek waarmee ik op een eenvoudige manier de emotionele impact van vervelende ervaringen kan verminderen. Na een aantal sessies waren haar angsten een stuk minder en voelde ze meer levensgeluk. Een prachtige verandering die ik iedereen gun!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply