Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vind nieuwe hoop
  Rate this post

  Vanuit een christelijke levensvisie ­begeleid ik mensen en help ze om zicht te krijgen op waar ze leugens over zichzelf zijn gaan geloven en het zicht op wie ze zijn, zijn kwijtgeraakt. Ze leven nu vanuit een overleving, wat vaak met moeite,  pijn en teleurstelling gepaard gaat.

  Therapie is voor iedereen die aan zichzelf wil werken, als er dingen zijn waar je tegenaanloopt in je leven of denkt: ‘Waarom gaat het bij mij nu altijd zo?’. Als het je maar niet lukt je leven op orde te krijgen of je vindt het lastig  om keuzes te maken. Als het lijkt of het nooit om jou gaat, maar altijd om de ander.  Als je regelmatig jezelf naar beneden haalt.  Je kunt het niet gauw goed genoeg doen.  Relaties onderhouden of nieuwe contacten aangaan verloopt moeizaam.
  Als je problemen ondervindt in je (huwelijks)relatie. Als je je eenzaam of geïsoleerd voelt. Als je vaak down of depressief bent en het lukt je niet daar verandering in aan te brengen.  Als je overspannen bent of een burn-out hebt. Als je een partner hebt die ziek of depressief is en je niet meer aan jezelf toekomt.  Als je last van faalangst hebt en dit je belemmert te doen wat je eigenlijk zou willen doen.
  Meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek bij Praktijk Rising Hope, waar jij als persoon gezien wordt en in een veilige omgeving mag ontdekken wie jij bent. Om overzicht te krijgen over jouw leven.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply