Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vind je power terug met een Professional Organizer
  Rate this post

  Veel van de huishoudens kampen met problemen als opruimen, de administratie, de schoonmaak,  en verdeling van de taken. Het kabbelt voort, totdat er iets in je leven gebeurt waardoor je echt de tijd of kracht niet meer kunt vinden om alles op de rit te houden. En dat wordt langzaam maar zeker zichtbaar in je huis.

  Er liggen stapels post op tafel, de hoopjes was bij de wasmachine worden niet kleiner en de voorraadkast is eng leeg. Dat betekent dat rekeningen te laat worden betaald en er geen schone kleding meer in de kast ligt. Erger is dat dit zijn weerslag vindt in je hoofd. Je vergeet soms afspraken, je kunt niet meer helder denken, want er zijn zovéél dingen waar je aan moet denken, en je gaat piekeren.
  Zelfs de meest gangbare klusjes in huis krijg je niet meer voor elkaar, want waar moet je beginnen? Dat resulteert in het continu zoeken naar papieren en spullen, het verplaatsen van de rommel om toch enigszins een gezellig plekje in huis te creëren, en het uitstellen van de zaken die geregeld moeten worden. Als dit te lang duurt, gaat je stressniveau omhoog. Maar je hebt geen puf en tijd meer om die stress aan te pakken, want de voortdurende chaos om je heen en in je hoofd geeft je geen ruimte daarvoor.
  Denk dan eens aan een Professional Organizer. Die kan je helpen om stap voor stap de rust in je huis en in je hoofd weer terug te brengen. Dan houd je weer energie over de leuke dingen in het leven!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply