Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vitaler door de behandelingen met Healing Touch
  Rate this post

  Wanneer je de diagnose ‘borstkanker’ krijgt, komt er van alles op je af en gebeurt er veel met je. Allerlei angsten en nare gedachten kunnen bij je opkomen. Dan kan het goed zijn om je te laten begeleiden om zo goed mogelijk door deze periode heen te komen.

  Sieka Hogendorf is coach en heeft zelf borstkanker gehad. Ze biedt een luisterend oor; niet alleen bij (borst)kanker, maar ook bij andere ingrijpende ziekten. Ze denkt met je mee en zorgt voor rust, zodat je zelf de regie kunt nemen in deze turbulente periode. Sieka zet bij de begeleiding onder andere Healing Touch in, waardoor je minder last hebt van bijwerkingen van radio- en chemotherapie. Bij Healing Touch gebruikt de behandelaar de handen om de energiestroom in het lichaam weer in balans te brengen, zodat het zelfherstellend vermogen van het lichaam aangesproken wordt. Het gevolg: je ontspant, hebt minder pijn, herstelt sneller en voelt je vitaler, zodat je weer kunt genieten van de mooie dingen in je leven. Healing Touch is een soort ‘EHBO-kistje in je handen’!

  Je kunt bij Verborgen Krachten ook terecht voor individuele coaching, ademworkshops en workshops rond het accepteren van een ingrijpend verlies, zoals een overlijden, verlies van gezondheid of je baan. Doel is dat je ondanks alles weer kunt genieten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply