Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vitaler door de behandelingen met Healing Touch
  Rate this post

  Wanneer je de diagnose ‘borstkanker’ krijgt, komt er van alles op je af en gebeurt er veel met je. Allerlei angsten en nare gedachten kunnen bij je opkomen. Dan kan het goed zijn om je te laten begeleiden om zo goed mogelijk door deze periode heen te komen.

  Sieka Hogendorf heeft zelf borstkanker gehad en kan een luisterend oor bieden; niet alleen bij (borst)kanker, maar ook bij andere levensbedreigende ziekten. Ze denkt met je mee en laat je tot rust komen. Sieka kan bij de begeleiding Healing Touch inzetten, waardoor je minder last hebt van bijwerkingen van radio- en chemotherapie. Bij Healing Touch gebruikt de behandelaar de handen om de energiestroom in het lichaam te optimaliseren door blokkades op te heffen, zodat het zelfgenezend vermogen van het lichaam aangesproken wordt. Gevolgen: je voelt je fitter, hebt minder pijn, herstelt sneller en wordt vitaler, zodat je weer kunt genieten van de mooie dingen in het leven.
  Healing Touch is als het ware een ‘EHBO-kistje in je handen’! Je kunt bij Verborgen Krachten ook terecht voor ademworkshops en workshops rond het accepteren van een ingrijpend verlies, zoals een overlijden of het verlies van een lichaamsdeel. Sieka werkt waar mogelijk samen met Frauke Boer van Leeef! Coaching en training.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply