Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vitaler, energieker en strakker in je vel
  Rate this post

  Wie wil dat nou niet: een strakkere huid, een gestroomlijnder lichaam, sterkere spieren en minder vetweefsel? Utopie? Met Bodytec is die utopie gewoonweg verleden tijd. Zeker als je weinig tijd en geen zin hebt om elke week uren en uren weg te branden in een sportschool.

  Bodytec is een effectieve figuurcorrectieve workout die je veel tijd bespaart; tijd die je aan andere belangrijke zaken kunt besteden, zoals je gezin, familie of dierbaren. Hoe doet Bodytec dat? In slechts twintig minuten train je simultaan en intensief, door middel van elektronische spierstimulatie (EMS), 8 grote spiergroepen tegelijk. Jouw benen, billen, buik, armen, borst en rug worden tegelijkertijd intensief aan het werk gezet. Je bereikt met deze trainingsvorm 90% van je spiervezels, in tegenstelling tot een traditionele training, waarbij je ongeveer 30-40% bereikt. De intensiteit en ­effectiviteit zijn groot: een 20 minuten durende total body workout is te vergelijken met 3 uur intensieve sportschooluren. De oefeningen zijn low-impact op basis van natuurlijke weerstand, waardoor je gewrichten weinig belast worden.

  Uniek concept in uniek programma
  De Bodytec is afkomstig uit de fysiotherapie, maar inmiddels doorontwikkeld voor de sport. Het is een uniek en flexibel trainingsconcept. Je kunt de oefeningen aanpassen aan leeftijd en conditie. Maar jouw vitaliteit is meer dan alleen je workout! Bij Bodytec Delft besteden we ook aandacht aan jouw emotionele, mentale en zingevende vermogen. Het is hoe dan ook belangrijk dat jij je prettig voelt bij ons. Daarom bespreken we in een kennismakingssessie van 1 uur uitvoerig wat je doelen zijn. Ook bespreken we ­eventuele fysieke, emotionele en mentale barrières die je nu ervaart of  verwacht te ervaren. Daarnaast bespreken we vrijblijvend een plan van aanpak en ervaar je direct een proeftraining.

  Ervaar het zelf
  Hoe het werkt? Heel eenvoudig: je draagt een speciaal onderpakje waarover je een vest met elektrodes aantrekt en banden om je armen, benen en billen krijgt waarmee je aan de Bodytec vastzit. Door bepaalde low-impact oefeningen te doen, worden je spieren aan het werk gezet. Je ervaart een lichte prikkel die zowel de huid als de spieren activeert.

  Bodytec wordt bijvoorbeeld ook als extra training gebruikt door topsporters of modellen zoals Usain Bolt en Sylvie Meis. Eigenlijk moet je het gewoon zelf ervaren om te voelen hoe het werkt. Wij staan voor het bereiken en behouden van een optimale vitaliteit!
  Bodytec Delft is onderdeel van Thamar Consult.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply