Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Vitaler in slechts 30 minuten
  4/4 - (1 stemmen)

  Curves is een praktisch en efficiënt concept waarmee in korte tijd het hele lichaam wordt getraind, zonder dat het je hele dag beheerst. In Utrecht en omgeving zijn er twee Curves vestigingen: aan de Vleutenseweg in Utrecht, gerund door Vanessa Kalis, en aan de Burchtpoort in Vleuten, gerund door Willy Molenaar.

  Het is leuk om jou via deze weg te kunnen uitleggen wat Curves nu eigenlijk is. Curves is namelijk de beste oplossing voor vrouwen om een gezondere leefstijl te kunnen bereiken. Maar ja, er wordt wel meer gezegd, nietwaar? Daarom hierbij onze toelichting. De basis van een gezonde leefstijl is niet alleen goed voor jezelf zorgen, maar ook een betrouwbare partner hebben die je daarbij ondersteunt. Dat geldt net zo voor je persoonlijke relaties, toch? Onze gedachten en ons concept gaan uit van een solide basis. Goed, gezond en normaal eten en een regelmatig sportritme in je leefstijl inpassen. Dat sportritme maken wij gemakkelijk doordat een complete training, kracht- én cardiotraining gecombineerd, bij Curves niet langer dan 30 minuten duurt. In een kleinschalige, gemoedelijke omgeving kennen wij al onze leden en evalueren wij regelmatig de vorderingen. Zo kan het gebeuren dat als jij niet tevreden bent (of misschien wij wel) over jouw resultaten, we met onze kennis ook willen helpen om je eetpatroon te verbeteren.

  Garantie voor succes
  De combinatie van regelmatig sporten en goed eten is een garantie voor succes. Die resultaten zoeken wij helemaal niet alleen in gewichtsverlies, maar in leefstijlaanpassingen. Niet met een dieet, maar wél met goede begeleiding naar een beter eetpatroon, dat past bij je inspanningen. Vaak is dat juist meer eten dan veel vrouwen gewend zijn. We willen veel liever mensen van altijd-maar-diëten afhelpen.

  Ondersteuning
  Bij Curves begrijpen wij ook je knelpunten om regelmatig sporten in je agenda te krijgen. We ondersteunen en stimuleren dan ook op allerlei manieren om je drie keer per week te kunnen begroeten. Met positieve stimulans, beloningen en leuke activiteiten. Onze veilige manier van trainen maakt dat vrouwen, ook die op leeftijd of met uiteenlopende klachten, klein en groot, juist heel goed bij ons terechtkunnen. Door het ‘te kunnen’ en de regelmaat zijn juist allerlei klachten te verminderen. Kortom: wij bij Curves hebben persoonlijke aandacht voor mensen en hebben een belangrijke missie: regelmatig sporten binnen handbereik brengen en vrouwen sterker maken. Als jij komt kennismaken, hopen wij je positief te kunnen verrassen. Bel ons maar eens voor een afspraak of vul op onze websites het contactformulier in. Je bent van harte welkom!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply