Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Vitaliteit: de basis van presteren

  Het belang van vitaliteit is wetenschappelijk ­bewezen en heeft veel voordelen in het dagelijks leven. Je bent energiek, productief genoeg om van iedere ochtend een mooie dag te maken. Je presteert beter en hebt een gezond en positief overkomen op je omgeving. Een gezonde leefstijl vermindert bovendien de kans op bepaalde levensbedreigende en chronische ziekten.

  Besef je de waarde van vitaliteit en een gezond lichaam, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wellicht heb je al van alles geprobeerd, maar heeft tot dusver niets geholpen. De vitaliteitscheck van Athleta Projecten met apparatuur van Wegamed geeft je inzicht in jouw fysieke, mentale en emotionele balans. Met de meting en aansluitende adviezen heb je een uitstekend beginpunt om te werken aan jouw vitaliteit. Ben je al een tijd bezig? Als controlemeting geeft de meting een beeld van jouw vorderingen van de ­afgelopen tijd en ontvang je aanbevelingen en toevoegingen.De check bestaat uit 8 minuten stilzitten en werkt met elektroden. De energievelden in jouw lichaam worden gemeten (van top tot teen). Als waarden afwijken van de norm, worden deze waarden gekoppeld aan het (dis)functioneren van spieren, organen of lichamelijke, mentale en emotionele processen. Je probeert het dus echt op een andere manier, zonder overhaaste conclusies.

  De check geeft informatie over:
  – De staat en de werking van de spieren, gewrichten en organen. Doen ze hun werk? Welke (lichamelijke) problemen spelen er?
  – De energiereserves in het lichaam en de mogelijkheid om die energie te gebruiken.
  – De mate van verzuring in je lichaam. Hoe kun je deze verzuring aanpakken?
  – Hoe gemakkelijk verteert het lichaam koolhydraten, eiwitten en vetten (belangrijk als je wilt afvallen of aankomen).
  – Welke spieren presteren zwak, en hoe kun je ze het beste trainen?
  – Welke invloeden van buiten hebben een negatieve reactie op welke organen?

  Na de meting volgt een consult. Je krijgt praktische tips om jouw gezondheid en vitaliteit te verbeteren.

  Persoonlijk leefstijlprogramma
  Wil je naar aanleiding van de check een persoonlijk leefstijlprogramma, dan kun je ook bij Athleta Projecten terecht.
  Veel mensen geloven dat gezondheid en vitaliteit alleen bereikbaar is met veel sporten, dieet en gezonde voeding. Dat is onterecht: je hoeft geen sportfanaat te zijn! Vitaliteit is een leefstijl; een basis om gezond te blijven, energiek te zijn. Het is een mix van voldoende beweging, gezonde voeding en voldoende rust en slaap.
  Athleta gelooft dat je in staat bent jouw leefstijl aan te passen met een planmatige en praktische werkwijze met als basis jouw karakter, dagelijkse ritme en behoeften. Jij bent het startpunt en Athleta stemt daar de aanpak op af.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply