Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vlekkeloos het nieuwe jaar in
  Rate this post

  Pigmentvlekken: hoe ontstaan ze en wat kun je eraan doen?

  Het aantal mensen met pigmentstoornissen neemt de laatste jaren toe, met als meest waarschijnlijke verklaring mileuschade ten gevolge van klimaatverandering. De invloed van zonlicht en luchtverontreiniging is agressiever, waardoor ultraviolette stralen UV-A en UV-B, alsmede de vorming van vrije radicalen, een grote rol spelen. Zonbescherming is dan ook een noodzaak geworden, zowel in de winter als in de zomer. Helaas smeren we met zijn allen te weinig… of te laat.

  Behandelingen
  Zonlicht hebben we nodig voor de vorming van vitamine D, maar helaas worden er vrije radicalen gevormd (gratis en voor niets) die een verwoestende werking hebben op onze collagene vezels met als gevolg huidschade! Er zijn meerdere mogelijkheden om deze storende vlekjes te behandelen. De eerste is een behandeling met cosmetica die (wetenschappelijk bewezen) in staat is om de huid te egaliseren en daardoor een jeugdiger aspect te geven. De producten normaliseren de pigmentatie en zorgen tegelijkertijd voor hydratatie en bescherming tegen vrije radicalen. Tevens wordt de vorming van nieuwe vlekken voorkomen. De tweede is een behandeling met de T-Away2, een apparaat uit de medische wereld met al ruim 30 jaar ervaring. Door zijn specifieke werking is het in staat om couperose, zichtbare bloedvaatjes, fibromen, pigment- en ouderdomsvlekken of andere onregelmatigheden in enkele seconden te laten verdwijnen.

  Goede voornemens? Doe het nu!
  Aangezien het helingsproces ongeveer 6 weken in beslag neemt, is deze periode van het jaar hét moment om deze onregelmatigheden aan te pakken. De UV-straling is in de winter namelijk beduidend minder!

  Wil je ook vlekkeloos het nieuwe jaar in, neem dan contact op met STUDIO estetica, of vul het contactformulier in op www.studioestetica.nl.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply