Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
  • Puur genieten
    Rate this post

    Sinds hij op zijn 17de begon als leerling-kok, heeft Joop van de Beek zich opgewerkt tot een ware horecaprofessional. De inmiddels 54-jarige horeca-adviseur heeft gewerkt in binnen- en buitenland: van diverse Michelinrestaurants in Nederland tot het befaamde Waldorf-Astoria hotel in New York. ‘Ik heb diverse vak- en managementopleidingen gevolgd en veel ervaring in de hotelwereld opgedaan, waar ik 23 jaar als chef-kok hebt gewerkt.’

    In 2014 gooide Joop het roer om. ‘Ik ben voor mezelf begonnen als horeca-adviseur. Je kunt het vergelijken met wat je in bepaalde tv-programma’s ziet over horecazaken die om uiteenlopende redenen niet goed meer lopen. Alleen dan zonder camera’s’, grinnikt Joop. ‘Ik ondersteun horecagelegenheden om hun zaak weer op de rit te zetten. Het is een totaalplaatje waarbij ik kijk waar de pijnpunten zitten en wat eraan gedaan kan worden. En als ik dan achteraf hoor dat zo’n zaak weer toekomst heeft, vind ik dat elke keer opnieuw fijn om te horen. Inmiddels werk ik al geruime tijd samen met Erik om Carla’s Lunch&Diner een extra boost te geven.’

    Wie ‘Carla’s’ zegt, zegt ‘genieten’, en ze bestaan alweer een kwart eeuw. Al die jaren word je er al vol passie en enthousiasme en met vooral liefde voor eten en drinken geholpen.

    Erik Willemse zwaait nu bijna vijf jaar de scepter bij Carla’s Lunch & Diner, met de perfecte steun van zijn broer Marcel aan het hoofd van de bediening. Samen met het team streven zij naar constante kwaliteit en zeer goede service voor een schhappelijke prijs. De slogan van Carla’s luidt dan ook niet voor niets ‘met liefde gemaakt, heerlijk genieten’. En dat wordt dagelijks bewezen.
     Ook met feesten en partijen weten ze bij Carla’s wel raad. Inmiddels zijn er in het mooie pand aan de Rijn al diverse feesten gegeven, van bruiloften tot compleet verzorgde verjaardagsfeesten.
     Ook voor themafeesten is Carla’s de ideale locatie. Denk aan het Gondel Diner op 20 september, waar je voor € 30,- per persoon van een 3-gangenkeuzemenu geniet met live-muziek en natuurlijk op de eerste rang zit bij de gondelvaart. Of Halloween, wat vorig jaar een groot succes was en waarbij het personeel professioneel geschminkt was.

    Carla’s Lunch&Diner is al met al dé locatie om te genieten van het leven!

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply