Rate this post
 • Voeding en beweging belangrijk bij herstel
  Rate this post

  Persoonlijk advies over beweging en voeding kan vrouwen na ziekte of gezondheidsklachten weer helpen om fit en sterk te worden. Juist deze doelgroep heeft baat bij extra ondersteuning en advies om te werken aan herstel en balans in het lichaam.

  De juiste voeding is belangrijk voor herstel en opbouw van de conditie. Voeding kan op verschillende manieren een aandachtspunt zijn. Misschien ben je veel afgevallen (bijvoorbeeld door ziekte) of misschien ben je juist veel aan­gekomen. Voeding is echter altijd belangrijk als het gaat om spieropbouw en conditieverbetering. Niet iedereen heeft dezelfde vragen over voeding; het is daarom belangrijk om op basis van persoonlijke eet- en leefgewoonten advies op maat te krijgen.

  Beweging maakt fit
  Lichaamsbeweging maakt fit, ontspant en zorgt voor een gevoel van welzijn. Soms is het echter niet mogelijk om gewoon te sporten, bijvoorbeeld door pijnklachten, maar ook door vermoeidheid of een gebrek aan conditie. Elance begeleidt je in het maken van de juiste keuze. Er wordt gewerkt met onderbouwde bewegingsmethodes, onder andere ontwikkeld en goedgekeurd door artsen en fysiotherapeuten. De grondoefeningen in een warmte­cabine zorgen bijvoorbeeld voor een snelle vetverbranding en krachttraining voor de skeletspieren, terwijl de oefeningen op de Slender You-banken zorgen voor ondersteuning en stimulering van de spieren, zodat dames met pijn- en/of vermoeidheidsklachten kunnen toewerken naar fitheid en souplesse. Belangrijk is dat de bewegingsmethode afgestemd is op de mogelijkheden en dat overbelasting voorkomen wordt. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een combinatie van beide methoden voor een optimaal herstel van kracht en fitheid.

  Extra steuntje in de rug
  De begeleiding bij Elance is flexibel en persoonlijk. Het team bestaat uit bewegingscoaches, voedingsdeskundigen, een masseuse en een schoonheidsspecialiste. Dankzij de laagdrempeligheid is Elance bijzonder toegankelijk voor vrouwen die in een passend tempo weer bezig willen zijn met het opbouwen van de conditie, het versterken van de spieren en het op gewicht komen.

  Daarnaast is het er ook prettig sporten. De sfeer is goed, en vrouwen van alle leeftijden kiezen ervoor om bij Elance te sporten vanwege de prettige accommodatie, individuele begeleiding en gezellige sfeer.

  Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek en proefles!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply