Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Voeding, het vergeten medicijn
  Rate this post

  Heb je klachten zoals darmklachten, huid­klachten, vermoeidheid of hormonale klachten waarbij ­medicijnen alleen de symptomen bestrijden? Laat de oorzaak aanpakken en behandelen met orthomoleculaire therapie!

  Als je een klacht hebt, is dat een manier van je lichaam om aan te geven dat het uit balans is. Je lichaam heeft verscheidene werkingsmechanismen, zoals het zenuwstelsel, het hormoonstelsel en het spijsverteringsstelsel. Als één systeem uit balans is, raakt een ander systeem vaak ook uit balans. Orthomoleculair therapeut Paula Ooms onderzoekt samen met jou waar de oorzaak zit van je klacht. Vervolgens geeft zij passend voedingsadvies, waarmee je ervoor kunt zorgen dat tekorten worden aangevuld of overschotten aan belastende stoffen worden teruggebracht. Eventueel kan Paula een advies geven rond voedings­supplementen (voedingsstoffen die normaal in je voeding zitten, maar dan in geconcentreerde vorm) en beweging. Orthomoleculaire therapie is dus geen symptoombestrijding, maar een gerichte manier om je lichaam weer in balans te brengen!

  Vitaal ouder worden
  Voeding is niet alleen het beste medicijn, maar je kunt er ook klachten mee voorkomen. Orthomoleculaire therapie kan dus ook ingezet worden om gezond en vitaal ouder te worden.

  Over de therapeut
  Paula Ooms heeft een achtergrond als topsporter en docent, en vanuit haar interesse in gezondheid heeft zij een opleiding gevolgd in de orthomoleculaire geneeskunde. Zij begeleidt onder meer (top)sporters in hun voeding voor het leveren van optimale prestaties, herstel na trainingen en wedstrijden en het voorkomen van blessures.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply