Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Voeding: het vergeten medicijn
  Rate this post

  Heb je last van bijvoorbeeld darmklachten, zoals diarree, een borrelende buik en/of een opgeblazen gevoel? En lukt het je niet om er met medicijnen vanaf te komen? Laat de oorzaak aanpakken en behandelen met orthomoleculaire therapie!

  Tegenwoordig weten we niet meer zo goed wat we eten en worden we daardoor ziek. En door gronduitputting, vervuiling en straling is onze voeding ook niet meer hetzelfde als twintig jaar geleden. Zo is in de afgelopen tijd de hoeveelheid vitamine C in een appel met 60 procent afgenomen. Mensen krijgen niet meer de juiste hoeveelheden voedingsstoffen binnen, en daarbij eten ze vaak niet gevarieerd genoeg. Als je dan bedenkt dat we wel meer stress hebben en ook steeds minder bewegen, is het eigenlijk geen wonder dat we voedselintoleranties ontwikkelen en allerlei klachten krijgen.
  Als je een klacht hebt, is dat een manier van je lichaam om aan te geven dat het uit balans is. Je lichaam heeft verscheidene werkingsmechanismen, waaronder het spijsverteringsstelsel. Als één systeem uit balans is, raakt een ander systeem vaak ook uit balans. Orthomoleculair therapeut Cynthia Dewi van de Weteringe Buijs onderzoekt samen met jou waar de oorzaak zit van je klacht. Vervolgens geeft zij passend voedingsadvies, waarmee je ervoor kunt zorgen dat tekorten worden aangevuld of overschotten aan belastende stoffen worden teruggebracht.

  Andere klachten die aangepakt kunnen worden, zijn allergieën, fibromyalgie, hart- en vaatziekten, huidproblemen, overgangsklachten, reumatische klachten en vermoeidheid.
  Orthomoleculaire therapie is geen symptoombestrijding, maar een gerichte manier om je lichaam weer in balans te brengen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply