Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Voeding: het vergeten medicijn
  Rate this post

  Heb je last van darmklachten, zoals ­diarree, een borrelende buik en/of een opgeblazen gevoel? En lukt het je niet om er met medicijnen vanaf te komen? Laat de oorzaak aanpakken en behandelen met orthomoleculaire therapie!

  Tegenwoordig weten we niet meer zo goed wat we eten en worden we daardoor ziek. Mensen krijgen niet meer de juiste ­­­hoeveel- heden voedingsstoffen binnen, en daarbij eten ze vaak niet gevarieerd genoeg. Als je dan bedenkt dat we wel meer stress hebben en ook steeds minder bewegen, is het eigenlijk geen wonder dat we voedselintoleranties o­ntwikkelen en allerlei klachten krijgen. Het gebruik van antibiotica, dat bijdraagt aan het verloren gaan van een goede darmflora, kan ook zorgen voor diverse lichamelijke klachten en vermoeidheid. Ook toxische belasting vanuit het milieu kan een rol spelen (zware metalen, uitlaatgassen, geopathische straling en dergelijke).
  Als je een klacht hebt, is dat een manier van je lichaam om aan te geven dat het uit balans is. Je lichaam heeft verscheidene ­werkingsmechanismen, waaronder het ­spijsverteringsstelsel. Als één systeem uit balans is, raakt een ander systeem vaak ook uit balans. Orthomoleculair therapeut René Struwe onderzoekt samen met jou waar de oorzaak zit van je klacht. Vervolgens geeft hij passend voedingsadvies, waarmee je ervoor kunt zorgen dat tekorten worden aangevuld of overschotten aan belastende stoffen worden teruggebracht.
  Eventueel kan René een advies geven rond voedingssupplementen en beweging.
  Orthomoleculaire therapie is dus geen symptoombestrijding, maar een gerichte manier om je lichaam weer in balans te brengen. Wil je weten of orthomoleculaire therapie ook jou kan helpen, neem dan contact op.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply