Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Voeding voor jouw gezondheid
  Rate this post

  Dat we gevarieerd moeten eten om gezond te ­blijven, weten we allemaal. Maar voeding kan nog veel meer voor je doen. Voeding kan je helpen bij kleine en grote ongemakken. Enerzijds door juist bepaalde producten wel te eten en anderzijds door specifieke producten uit jouw dagelijkse eetpatroon weg te laten. Zo kun je kleine klachten voorkomen met huis, tuin- en keukenoplossingen.

  Cranberry’s kunnen bescherming bieden tegen een blaasontsteking, en bij eczeem kun je beter geen gefermenteerde producten eten, zoals zuurkool, augurken en schimmelkazen. Fermentatie is een proces waarbij bacteriën, schimmels en gisten gebruikt worden om een voedingsmiddel te maken. Deze producten kunnen eczeem verergeren. Uit ervaring weet ik dat voeding de oplossing kan zijn voor vele kwalen. Wil je meer weten? Neem dan eens vrijblijvend contact op.

  Vette vis
  Vaker vis op het menu: dat zouden we allemaal moeten doen! Minimaal twee keer per week, zou ik zelfs willen ­zeggen. Vette vis zit boordevol omega-3 vetzuren die essentieel zijn voor onze gezondheid. Helaas maakt ons lichaam deze vetzuren niet zelf aan, dus moeten we ze uit onze voeding halen. Ze werken ontstekingsremmend en beschermen tegen hart- en vaatziekten, maar ook tegen een dipje. We hebben immers allemaal wel eens onze dag niet. Op die dagen is het recept van deze maand een topper. Gemakkelijk, zó klaar en superlekker. Zalm is een heel goede bron voor omega-3 vetzuren. Daarom een heerlijk recept, waarmee het zeker lukt om vaker vis te eten en een goed humeur te krijgen. Bij ons thuis is het een favoriet!

  Bekijk volledige publicatie voor het recept!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply