Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Voel je beter in de juiste kleding

    De nieuwste mode: we houden ervan. De laatste trends: we volgen ze. Kleding is belangrijk voor ons. Maar passen al die modekleuren en stijlen wel bij je? Hoe weet je nu of die modestijl je figuur wel of niet goed laat uitkomen? En wat doen kleuren eigenlijk voor je? Wist je dat het dragen van kleur invloed heeft op je uitstraling en hoe je op mensen overkomt?

    Coco Chanel had al snel in de gaten dat wat de ene vrouw prachtig staat en flatteert, een andere vrouw helemaal niet flatteus staat. Waarom? Omdat het qua stijl en/of snit niet bij haar past. Veranderde zij het kledingstuk, dan kon het opeens wel mooi zijn qua stijl. Met een kledingstijlanalyse ga je altijd goed gekleed. Ook al verandert de mode steeds: je kunt dan toch modieus in jouw eigen stijl gekleed gaan. Anja Wierda is gediplomeerd ­imagocon­sultant, en biedt dames en heren allerlei diensten om ze er nog beter te laten uitzien, zoals een kleurenanalyse, kledingstijlanalyse, ­garderobecheck en personal shopping.
    Met hulp van Anja weet je veel sneller wat je wilt aantrekken, ga je veel efficiënter winkelen en heb je bijna geen miskopen meer. Dit scheelt je een hoop tijd en geld, en je gaat altijd passend gekleed. Wil je weten in welke kleuren en kleding jij het mooist bent? Maak dan een afspraak!

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply