fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Voel je dagelijks vitaal & energiek

  We zien ze tegenwoordig allemaal voorbijkomen: sportende mensen in groepsverband die hun workouts het liefst buiten doen. Gemotiveerde dames die zich in het zweet werken om hun gewenste doelen te behalen. Het valt allemaal onder de naam ‘bootcamp’. Of je vindt het geweldig om heerlijk in de buitenlucht te bewegen, of je wilt er niets van weten.

  Maar nu is er ook Functioneel FIT: de unieke outdoortraining voor vrouwen in Dordrecht en Zwijndrecht. Functioneel FIT is anders dan bootcamp. Functioneel FIT is een community waarbij vrouwen werken aan hun gezonde levensstijl.

  Waar bootcamp alleen een uurtje sporten is, is Functioneel FIT in contact komen met je lichaam. Waar bootcampgroepen vaak een zomer- en/of winterstop houden, gaat Functioneel FIT altijd door. Waar bootcamp minimale begeleiding biedt, geeft Functioneel FIT jou structuur, continuïteit en een blijvende gezonde levensstijl.

  Commitment
  Ook jij hebt waarschijnlijk een gewenst doel. Je wilt van je zwangerschapskilo’s af? Je wilt graag mee kunnen spelen met je kinderen? Je wilt zorgeloos ouder worden zonder mankementen? Je wilt je dagelijks weer fit en energiek voelen? Functioneel FIT helpt jou hierbij! Wij gaan door waar andere bootcampgroepen stoppen. Wij begeleiden jou met het behalen van je gewenste doelen en laten jou inzien dat het hebben van toewijding (‘commitment’) een vereiste is. Zonder dat jij weet waarom je wilt afvallen, waarom je een betere conditie wilt, zul je nooit tot het gewenste resultaat komen. Met ervaren Functioneel FIT coaches begeleiden wij vrouwen om tot deze kern te komen. Om tot een ware toewijding te komen samen met je doel. Want durf jij nu alles opzij te zetten en 100% voor jouw doel te gaan? Bij Functioneel FIT maken wij dit bij jou los. Tot aan je eigen grenzen en jouw gewenste intensiteit.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply