Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Voel de verandering!

  Het is winter, en dat betekent kou, sneeuw en regen. Binnen staan radiatoren juist hoog, om te compenseren voor het gure weer. Mogelijk ben je dol op de kou, of je vindt het juist niets en kijkt weer reikhalzend uit naar de zomer. Hoe het ook zij, je huid is in ieder geval niet erg gebaat bij deze wisselende omstandigheden.

  In de winter kan de huid extra verzorging gebruiken zodat je goed beschermd bent tegen uitdroging en kou. Bovendien wordt de huid doorgaans steeds droger naarmate je ouder wordt. Hoogste tijd dus om je huid een nieuwe start te geven en jezelf heerlijk op te peppen.

  Verstoorde barrière
  Gabriella is huidspecialist en vertelt: ‘Een huid is ‘droog’ wanneer deze vocht- en vetarm is. Dat komt doordat de talgklieren niet genoeg talg produceren en de huid moeilijk vocht kan vasthouden. Wanneer de huid droog is, krijg je een trekkerig gevoel en oogt de huid doffer. Hierdoor ontstaan vlekjes en schilfertjes, en kan de huid vaak gevoeliger aanvoelen. Het is ook mogelijk dat de huidbarrière verstoord raakt. Deze barrière vormt normaal een beschermlaag.’

  Reset de huid
  Als de natuurlijke huidbarrière verstoord is, is de huid vatbaarder voor alle invloeden van buitenaf zoals kou, wind, warmte en bacteriën. De huid is minder in staat zichzelf te beschermen, iets wat een normale en gebalanceerde huid wel kan. Zaak om de huid een nieuwe start te geven, dus. Een manier om je huid als het ware te ‘resetten’, is de bindweefselmassage. Gabriella vertelt: ‘Het lichaam bestaat voor een groot deel uit bindweefsel. Dit bindweefsel heeft een steunende en verzorgende functie. Daarnaast heeft het een rol in het transport van voedingsstoffen, zuurstof en afvalstoffen.’

  Weer in balans
  ‘Middels de bindweefselmassage wordt het transport van al die stoffen gemakkelijker. Door diepe massage en kneden van de huid verbetert de doorbloeding en wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Deze stofjes zorgen voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Ook stimuleert bindweefselmassage de fibroblasten die de huid helpen verbeteren. Daardoor zijn fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar. De huid komt meer in balans en je voelt echt dat er iets gebeurt in de huid.’

  Zacht en gezond
  De bindweefselmassage kan ook prima worden gecombineerd met de Beauty Angel. Gabriella legt uit: ‘Huidveroudering zet al in vanaf ongeveer je dertigste. Op tijd een goede verzorging is dan ook heel belangrijk. De Beauty Angel zorgt onder andere voor fijnere poriën, minder rimpeltjes en een strakkere, regelmatige huid. Het is een vorm van lichttherapie waarmee in korte tijd heel mooie resultaten bereikt kunnen worden.’ Niet alleen oogt de huid stralender en steviger, ook voel je een heerlijk zachte, gezonde huid.

  Andere behandelingen
  Bij Gabriella Cosmetics & Beauty Care kun je ook terecht voor een groot scala aan andere behandelingen, aangezien er wordt samengewerkt met een dermatoloog en een huidtherapeute. Een greep uit de mogelijkheden:

  – Mesotherapie
  – Microdermabrasie
  – Microneedling
  – Laserontharing
  – Botoxbehandelingen

  Voor uitgebreide en kwalitatief hoogwaardige beautybehandelingen staan de experts van Gabriella Cosmetics & Beauty Care graag voor je klaar. Gabriella: ‘Omdat we gepassioneerd zijn over ons vak, doen we altijd ons uiterste best voorop te blijven lopen. Dat betekent expertise in de verschillende therapieën en behandelingen, en het gebruiken van innovatieve technieken.’ Of je nu last hebt van een huidprobleem, een verwenbehandeling zoekt of huidveroudering wilt aanpakken, het team heet je van harte welkom!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply