Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Voel je energie weer stromen
  Rate this post

  Voel jij wel alles doorstromen in jouw lichaam? Als je niet in balans bent, komt dit vaak doordat bepaalde gebieden (chakrapunten of meridianen) die in je lichaam geblokkeerd zijn en daardoor niet goed doorstromen, waardoor je zowel lichamelijk maar ook geestelijk niet lekker in je vel voelt zitten. Vaak weet je niet waar dit precies door komt.

  Ook kan het zijn dat doordat je in een bepaald gebied in je lichaam geblokkeerd (geen goede doorstroming) bent, je op andere gebieden juist overactief bent. Ook door de aanwezigheid van deze overactiviteitsstroom kun je last en hinder ervaren in je leven. Daarbij kun je denken aan relatieproblematiek, overactief bezig zijn en klachten in het lichaam ervaren zoals rugpijn, nekpijn et cetera.

  Chakrabehandeling
  Bij een chakrabehandeling (energetische behandeling) worden al deze gebieden behandeld en weer in ­balans ­gebracht, zodat je na de behandeling weer energie ­ervaart, tot rust bent gekomen en er ruimte is vrij ­gekomen om blokkades te kunnen doorbreken. Een chakrabehandeling is een rustige behandeling die daarnaast eventueel aangevuld kan worden met gesprekstherapie of een andere vorm van therapie. De behandeling duurt doorgaans 90 minuten, bestaande uit: behandeling voor- en achterkant, kort gesprek over de ervaring en wat er vanuit de behandeling naar boven is gekomen onder het genot van een bakje thee of koffie. Dit alles eventueel aangevuld met een schouder-, nek-, rug- of voetreflexmassage.

  Alternatieve geneeswijze
  Coloryourlife werkt vanuit de alternatieve geneeswijze en is NFG en RBCZ geregistreerd. Bij verschillende verzekeraars worden deze behandelingen dus deels of in zijn geheel vergoed.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply