Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Voel je goed in je badpak of bikini
  Rate this post

  Eindelijk is het zover: de lente én de nieuwe swimwearcollectie zijn in het land. Dat betekent dat we nu echt mogen dromen van zon, zee, en een hele dag lang luieren op het strand. Wij geven je alvast wat stylingtips. Voel je goed in je badpak of bikini als je heerlijk naast het zwembad ligt of op vakantie bent!

  Wees eerlijk: wanneer heb je voor het laatst een mooie, nieuwe bikini of een leuk badpak gekocht? Het zijn van die kledingstukken die we eerder als functioneel dan stijlvol beschouwen. Maar met een klein beetje aandacht is het niet moeilijk om een badpak of bikini te vinden die er superleuk uitziet én die de mooie kanten van je lichaam benadrukt.

  Merken
  Wij werken met verschillende merken die ieder iets anders voor je lichaam doen. Zo is Baku lekker jong en sportief. Luli Fama is supersexy met leuke kleine broekjes. Leuk voor de dochter, maar ook voor moeder. Cyell heeft ook grotere cupmaten. Dan hebben we ook nog ons toppertje Prima Donna. We kijken even verder naar dit merk. Cupmaten vanaf B, meestal in een balconettevorm. Halter te dragen en te combineren met 3 verschillende broekjes. Leuk voor de moeder, maar ook zeer zeker voor dochter. Strikbroekjes zijn ideaal voor degene met wat bredere heupen, het gewone slipmodel. En ook met het hogere broekje is er voor ieder wat wils.

  Iedereen is anders
  Nu kan ik alle stylingtips opschrijven, maar mijn advies is: kom naar de winkel en samen kijken we dan naar de perfecte badmode die bij je past. We kijken naar de vorm van je lichaam, de kleur van je huid, je haarkleur, je ogen… Je krijgt een volledige analyse. Iedereen is namelijk anders. Gelukkig maar. Vergeet nooit: je bent mooi zoals je bent. Onze taak is dit alleen maar te benadrukken. Dit is niet alleen zo voor de badmode, maar ook voor de lingerie. Slechts 30% van de vrouwen draagt de juiste maat.  Deze uitspraak hoor je vaker, maar het is écht zo! Laat jezelf ieder jaar opmeten. Wij vrouwen veranderen. Heb je de juiste gevonden, dan kun je altijd een bestelling plaatsen in onze webshop. Online shoppen is leuk, maar niet zaligmakend.

  Kijk anders eens op www.lingerie-4u.nl of volg ons op onze Facebookpagina. Dan ben je als eerste op de hoogte van de nieuwe collectie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply