Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Voel je goed met een gave huid
  Rate this post

  Heb jij last van een huidprobleem? Vervelend, maar er is wat aan te doen. De nieuwste technologie op het gebied van medische microdermabrasieapparatuur is van Genesis Biosystems. DermaFrac™ is een gepatenteerd, dermaal microneedle-apparaat waarmee een huidspecialist gelijktijdig samengestelde ingrediënten pijnvrij kan toedienen, zonder herstelperiode.

  DermaFrac tilt microneedling naar een nieuw niveau. Door de combinatie van de nauwkeurig afgestemde naaldpenetratie en de ongekende infusiecapaciteit creëert DermaFrac microkanalen in de dermale laag, waarbij tegelijkertijd een product in deze belangrijke huidlaag worden ingebracht. DermaFrac gebruikt een unieke combinatie van technieken, waardoor een geautomatiseerde methode van microneedling samengaat met een onmiddellijke afgifte van onder andere een krachtig antiverouderingsserum met peptiden.Het DermaFrac precisieapparaat trekt de huid vacuüm in contact met honderden micronaalden, die pijnloos door de epidermis in de papillaire laag dringen. Het vacuüm zorgt ervoor dat de naald de huid volledig en gelijkmatig binnendringt, en kan worden aangepast voor een nóg effectievere behandeling. De micronaalden van DermaFrac creëren kanalen ­waardoor het serum, met actieve werkstoffen, in de huid gebracht wordt.

  Wat houdt een behandeling in?
  De DermaFrac behandeling combineert 3 behandelingen in 1, namelijk microneedlingtherapie, vacuüm en het insluizen van actieve ingrediënten. Door gebruik van vacuüm wordt de huid in het mondstuk gezogen en in contact gebracht met honderden kleine naaldjes die de opperhuid en de onderste huidlaag binnendringen. Hierdoor ontstaan er kleine kanalen waar meteen de actieve werkstoffen ingebracht worden middels het handstuk. Deze ingrediënten komen daar in de huid waar het die meeste effect hebben op het natuurlijke vernieuwingsproces: de onderste huidlaag.

  De behandeling is praktisch pijnloos. Dit kan variëren per persoon. Voor een optimaal resultaat wordt een kuur geadviseerd, in overleg met de schoonheidsspecialiste, en afhankelijk van de huidsituatie.

  Is het geschikt voor mijn huid?
  De DermaFrac behandeling is geschikt voor elk huidtype, zelfs voor de dunne huid, en voor elke leeftijd. Uitgezonderd zijn de huid met actieve acne of eczeem, en een ontstoken huid. Uiteraard bekijkt de schoonheidsspecialiste eerst jouw huid en stelt ze samen met jou een behandelplan op.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply