Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Voel je goed met een gave huid
  4/4 - (1 stemmen)

  De schoonheidsspecialist niveau 4 met alle specialisaties kan veel meer bereiken voor cliënten met allerlei huidproblemen dan men denkt. Het is jammer dat veel mensen dat niet weten. De schoonheids­specialist is er voor zowel mannen als vrouwen, van jong tot oud.

  Bij ‘huidproblemen’ kun je denken aan acne, pigmentafwijkingen, overbeharing, littekens, huidveroudering, door de zon beschadigde huid, rokershuid, couperose en rosacea. Wij gebruiken peelingen, diverse behandelapparatuur, anti-agingbehandelingen en behandelkuren om met ZO Skin Health en Obagi Medical het allerbeste uit jouw huid naar boven te halen. Met ZO Medical, de medische lijn van Obagi, is er echt een verjonging van wel 10 jaar mogelijk!

  Samenwerking
  We werken samen met cosmetisch arts Edward Berends van Perfect Look uit Westerbork. Door deze samenwerking is er veel meer mogelijk om de huid weer gezond te maken.
  Huidproblemen kunnen bij ons zeer effectief worden aangepakt. Obagi Medical (het woord zegt het al) is een zeer krachtige methode die dieper in de huid de problemen aanpakt. Melasma (pigmentvlekken) bijvoorbeeld kan zeer hardnekkig zijn. Met het inzetten van de juiste producten en goede begeleiding behalen we zeer goede resultaten. Deze methode en producten zijn op geen enkele manier te vergelijken met gewone cosmetica.

  Blue Peel
  Na een intensieve behandelkuur met Obagi Medical kan er een Obagi Blue Peel uitgevoerd worden, waarmee bijvoorbeeld een pigmentatieprobleem verder kan worden opgelost. Ook adviseren wij producten van Obagi voor thuisgebruik, waarmee je zelf verder werkt aan je huid­verbetering en -vernieuwing.
  Edward Berends is erin gespecialiseerd om de juiste Obagi Medical protocollen te adviseren. Hij beoordeelt de huid en zet de lijnen uit, en de begeleiding van de cliënt doen we samen, waarbij wij de niet-medische peelingen, microdermabrasie, microneedling enzovoort uitvoeren. Goede begeleiding en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply