Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Voel je goed in de juiste lingerie
  Rate this post

  Het is nooit prettig om een borst (of zelfs beide borsten) te moeten missen, want je levert een deel van je vrouwelijkheid in. Dan is het belangrijk om een goede prothese en lingerie aan te schaffen, zodat je weer zelf­vertrouwen kunt uitstralen.

  Bij het vinden van lingerie voor iemand die een prothese draagt, is het het allerbelangrijkste dat de pasvorm perfect is. Een perfecte pasvorm zorgt voor comfort, een esthetisch mooi beeld, en voor de draagster een gevoel van ‘lekker in je vel’ zitten.
  Steeds meer bekende merken stappen ook in de wereld van de speciale lingerie om ervoor te zorgen dat ook de vrouw met protheses zich vrouwelijk kan voelen in een mooi lingeriesetje. Hierdoor worden ook de mogelijkheden en het aantal soorten BH’s voor vrouwen met een prothese steeds groter. Zo zijn er naadloze BH’s, BH’s met en zonder beugel of voorgevormde BH’s. Merken zijn bijvoorbeeld Anita, Amoena en Silima.
  Bij de pasvorm wordt gelet op zachte, maar ook stevige materialen, waarbij aan de binnenkant van de BH’s geen naden of stiksels zitten. Dit zorgt voor optimaal comfort
  Natuurlijk zijn de lingeriesets te krijgen in vele verschillende kleuren, designs, en voor elk budget.

  Advies
  Naast het aanmeten van de prothese zelf zijn onze adviseurs ook getraind in het adviseren welke lingerie gebruikt kan worden bij het dragen van een prothese. Elk lichaam is weer anders, en dit betekent dan ook dat ook bij het passen van lingerie bekeken moet worden welke vorm en welk model het beste bij jouw lichaam past en het meeste comfort biedt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply