Rate this post
 • Voel je goed met protheselingerie
  Rate this post

  Wanneer je als gevolg van borstkanker een borst of beide borsten moet missen, kan je vrouwelijkheid een flinke deuk oplopen. Een goede, natuurgetrouwe prothese en lingerie die naadloos aansluit op jouw prothese, helpen je om weer zelfvertrouwen uit te stralen en je helemaal vrouw te voelen.

  MammaCare is een praktijk aan huis voor het leveren van borstprotheses, zwem­protheses, lingerie en badmode. Er zijn veel soorten protheses, te onderscheiden in maat, gewicht en vorm. Door dit uitgebreide aanbod protheses wordt de beste prothese voor jou geleverd. ‘Kwaliteit’ en ‘toegankelijkheid’ zijn de kernwoorden waar de praktijk voor staat.

  Indien er ongelijkheid is ontstaan, waarbij jouw silhouet hersteld of verbeterd kan worden, is de mogelijkheid om een borstprothese of een deelprothese te dragen. De deelprothese biedt een oplossing voor vrouwen die asymmetrie ondervinden na een borstsparende operatie of reconstructie. De deelprotheses zijn er in diverse vormen en maten om een zo goed mogelijke gelijkheid te creëren. Voor zwem­protheses ben je ook van harte welkom.

  Angelina Klaver is verpleegkundige met een dermatologieachtergrond en is jaren werkzaam geweest in het ziekenhuis. In de praktijk wordt er op afspraak gewerkt, zodat er tijd en aandacht is voor jouw zorgvraag. Er is voldoende keuze in lingerie en badmode aanwezig. Samen met jou wordt de juiste prothese en lingerie gekozen die voldoen aan jouw wensen. MammaCare biedt optimale zorg met een deskundig advies voor een betaalbare prijs. MammaCare is gecertificeerd en heeft contracten met de zorgverzekeraars. Een borstprothese valt in de wettelijke basisverzekering en wordt vergoed door de zorgverzekeraar. De declaratie wordt voor jou in orde gemaakt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply