Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Voel je goed met protheselingerie

  Eén op de 7 vrouwen krijgt in haar leven te maken met borstkanker. Een operatie en het verlies van (een deel van) een borst, zijn ingrijpende gebeurte­nissen met de nodige lichamelijke en emotionele gevolgen. Wat een belangrijke rol speelt in het herwinnen van het zelfvertrouwen is de aanschaf van een borstprothese en protheselingerie. Maar soms is dit nog een hele stap…

  Persoonlijke aandacht, je verhaal kwijt kunnen en je vragen stellen, allemaal volstrekt normale wensen. Wat speelt er op het moment in jouw persoonlijke situatie? Wat voor emoties leven er bij jou? Bij een goede protheselingeriezaak is er vanzelfsprekend ruimte voor jouw antwoorden op deze vragen. Jouw nieuwe lingerie moet comfortabel zijn en naar jouw smaak. Misschien is het nu nog ondenkbaar, maar bij een zaak met kwaliteit stap jij met een glimlach de deur weer uit.

  Verzekerd van het beste
  Lingerie La Femme is erkend door zorgverzekeraars voor het leveren van borstprotheses en daaraan gerelateerde artikelen. De zaak voldoet aan de eisen van het keurmerk SEMH, een zaak met kwaliteit. Dit is niet voor niets. Eigenaresse Ingrid Heemskerk: ‘Alle vrouwen zijn prachtig: slank, volslank, lang of klein en alle leeftijden. Iedere vrouw is welkom bij ons! Vrouwen in al hun glorie, met hun eigen perfecties en imperfecties. Die vrouwen stylen we, met lingerie die past bij hun lichaam én bij hun persoonlijkheid.’ Het doel van de medewerkers is om elke vrouw zich weer vrouw te laten voelen. Wat betekent ´vrouw zijn´ voor jou?

  Overzicht en duidelijkheid
  Het is fijn om te weten waar je aan toe bent en wat je verwachten kunt. Als je Lingerie La Femme opbelt met een verwijzing van het ziekenhuis, dan spreken zij eerst een aantal zaken met jou door. Daarna kunnen jullie een afspraak maken. Voor die afspraak wordt veel tijd uitgetrokken. Zo letten de medewerkers op verschillende details om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen. Zij hebben daarvoor ook een breed assortiment. De medewerkers leggen ook dingen uit, zoals dat je lichaam door bijvoorbeeld het ontbreken van één borst steeds in het evenwicht moet compenseren. Hier sta je niet zo snel bij stil, maar dit kan voor nek- en rugklachten zorgen. Daarom is het van belang dat er naar het gewicht van de prothese wordt gekeken. Denk qua merken aan bijvoorbeeld Anita en Amoena, dat zijn de merken met het meest uitgebreide aanbod. Voorlopers op de markt, ook voor wat betreft nieuwe ontwikkelingen.

  Van jou is er maar één
  Niets is zo persoonlijk als lingerie en niets zit letterlijk zo ‘dicht op de huid’. Om die reden luisteren de medewerkers van Lingerie La Femme echt naar jou. Ze proberen jouw wensen, verlangens en vragen in kaart te brengen om zo te kunnen adviseren over lingerie en bodymode die het beste uit jou haalt en naar jouw wens functioneel, comfortabel en / of verleidelijk is. Hun missie is om voor elke vrouw, hoe ze er ook uitziet en wat haar ideaalbeeld ook is, het ultieme lingeriesetje of die perfecte bikini te vinden. Van speels tot sensueel, van verhullend tot verleidelijk, van comfortabel tot chic. En omdat geen enkele vrouw hetzelfde is, hebben ze ruim voldoende keus.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply