Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Voel je goed & straal dat uit
  Rate this post

  Het valt niet altijd mee om een goede moeder en productieve werknemer te zijn. Vooral niet ­wanneer je tegen een burn-out aanhangt, middenin een scheiding zit of deze net achter de rug hebt. Dat heeft hoe dan ook zijn weerslag op je. Je merkt niet alleen dat je op je tenen loopt, je ziét het ook daadwerkelijk als je in de spiegel kijkt.

  Het beeld van die wallen onder je ogen, acne of een grauwe en rimpelige huid geven je nu ook niet direct een goed gevoel. Dat je er nu niet op je voordeligst uitziet, heeft alles te maken met het feit dat je niet lekker in je vel zit. Gezondheid en schoonheid zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je innerlijke stofwisseling laat zich zien via je huid.

  Coaching
  Natuurgeneeskundig huidspecialiste Jacqueline Brandes weet vrouwen met zintuigprikkelende behandelingen in combinatie met healty aging al coachend weer glim­lachend en vol zelfvertrouwen in de spiegel te laten kijken. ‘Het gaat erom dat je je overzicht weer hervindt’, weet Jacqueline Brandes. ‘Rouwen, rimpels gladstrijken en een paar ballen laten vallen. Daar is ontspanning voor nodig en een goed gesprek. Dat is het stukje coaching dat ik doe. Wanneer je dat combineert met Luxomed reflexpunctuur met effect op zenuwen, spieren en bindweefsel, ga je weer stralen. Van binnen én van buiten. Het is een ware beleving gebaseerd op de Ayurveda, reflexzones, de seizoenen en jouw persoonlijke bioritme.’ Voordeel bij Himani is dat het natuurgeneeskundig consult bij je gezichtsbehandeling vergoed wordt door je zorgverzekeraar.

  Energiespiegel
  ‘Via tongdiagnose en gelaatreflexdiagnose kan ik zien of acne of couperose door een hormonale blokkade is ontstaan’, vervolgt Jacqueline haar verhaal. ‘Of wallen door geestelijke of lichamelijke vermoeidheid. Dit kun je verbeteren door je energiespiegel te verhogen. Daarvoor zet ik onder meer de photonlaser in; de enige laser die beschikt over het lichtspectrum dat de dieperliggende celstructuur van de huid verbetert.’ Oogleden liften, minder wallen of het verhelpen van hangende mondhoeken zijn met deze methode snel te realiseren. Met de unieke ‘reset your skin’ module laten Jacqueline en haar team niets aan het toeval over. Gezicht- en tongdiagnose, luxopunctuur, faceliftmassage en natuurgeneeskundig advies in natuurcosmetica en medicinale kruiden geven je huid een natuurlijke metabolische boost, voldoende voedingsstoffen en het belangrijkste: beter resultaat en snellere heropbouw. Van binnenuit vertraag je het natuurlijke verouderingsproces. Coaching naar biologische huidverjonging begint van binnenuit als je op de lange termijn structurele verbetering wenst.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply