Rate this post
 • Voel je beter in de juiste kle(u)ren
  Rate this post

  Je staat ‘s ochtends voor de kledingkast en vraagt je af wat je aan moet trekken. Iedere ochtend datzelfde dilemma. Daarna breng je je make-up aan volgens jouw vaste patroon. Maar breng je met je kleding wel het beste uit jezelf naar voren? Waar baseer jij de keuze voor jouw make-up op? Antwoorden op deze vragen dragen bij aan inzicht in hoe jij overkomt. En dat is handig, want jij bent je eigen visitekaartje!

  Een kledingstijl die bij jouw figuur en bij je persoonlijkheid past, is belangrijk voor hoe jij jezelf presenteert. In combinatie met de juiste kleuren van kleding en make-up creëer je een mooiere uitstraling. Met de juiste kleuren en stijl zie je er goed uit én voel jij je beter.

  Kleuranalyse
  Bij de kleurenanalyse ga je eigenlijk samen op zoek. Kim heeft een map met veel kleuren, en op basis daarvan worden de kleurcodes van het haar, de huid en de ogen ingevoerd in een programma dat exact het kleurtype van de persoon naar voren brengt. Dus de combinatie van haar, huid en ogen bepaalt wat voor kleurtype iemand is. Ook kun je op deze manier de make-upkleuren bepalen.
  Kim maakt ook gebruik van kleurdoeken. Die legt ze op je schouder om te laten zien wat verschillende kleuren met de huid kunnen doen.
  Op basis van kleurcodes wordt er een persoonlijke kleurenwaaier gecreëerd waarin jouw 42 unieke kleuren staan die het beste bij jou passen.

  Stijladvies en stijlboek
  Hoe kan het toch dat de ene combinatie die je steeds weer draagt heerlijk voelt en dat een andere, na 2 keer dragen, naar een hoekje in de kast wordt verbannen? Misschien sluit het gekozen model onvoldoende aan bij jouw lichaamslijnen. We gaan samen kijken naar je eigen stijl (modern, klassiek, vlot). Je lichaamsmaten worden opgemeten, in combinatie met je gezichtslijnen/ -vorm. Dit alles wordt vastgelegd in jouw persoonlijke stijlboek, zodat jij hierin altijd kunt terugvinden wat voor jou handig is. Wat draag je nou bij een speciale gelegenheid? Hoe kun je jouw pluspunten accentueren en je minpunten verhullen?

  Aanbiedingen
  – Kleuranalyse van 165 voor 155 euro, inclusief een kleurenwaaier ter waarde van 85 euro
  – Kleuradvies van 165 voor 155 euro, inclusief een stijlboek
  Deze aanbiedingen zijn geldig tot en met 18 juni 2022.

  Be-U is er ook voor:
  – huidverzorging
  – huidverbetering, onder andere met Dermatude Meta Therapy
  – elektrische epilatie
  – permanente make-up

  Dermatude Meta Therapy
  De Meta Therapy behandelingen van Dermatude zijn bewezen effectieve anti-agingbehandelingen. Met Meta Therapy kan het huidverouderingsproces aanzienlijk worden vertraagd en kunnen tekenen van veroudering zichtbaar worden verminderd
  Dermatude Meta Therapy wordt succesvol toegepast op diepe rimpels / fijne lijntjes / donkere kringen / elasticiteit / acnelittekens / hyperpigmentatie / vochtarme huid / grove poriën.

  Aanbieding
  Dermatude kennismakingsbehandeling van 140 voor 109 euro.
  Deze aanbieding is geldig tot en met 18 juni 2022.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply