Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Voel je beter in je vel!
  Rate this post

  Ik werk als gediplomeerd gewichtsconsulent en adviseer en begeleid volwassenen en kinderen met gewichtsproblemen.

  Door gezonde voeding te eten en te drinken in combinatie met bewegen, kun je jouw doel blijvend bereiken. Daarom zijn poeders en pillen naar mijn mening overbodig. Mijn doel is om mensen bewust te laten worden wat gezonde voeding en bewegen voor hen doen!
  De meeste cliënten starten met het pakket Lijn4Life.
  Cliënten vullen van te voren een voedingsdagboek in.
  Aan de hand daarvan maak ik aanpassingen en geef ik adviezen. Op deze manier krijgt iedereen een persoonlijk advies. Daarnaast wordt er bij ieder consult gewogen en gemeten. De metingen zijn belangrijk: niet alleen om te zien of het gewicht gedaald is, maar zeker ook om te kijken naar behaalde resultaten wat betreft vetpercentage en spiermassa. Dit traject duurt gemiddeld 3 tot 4 maanden.

  Voordelen begeleiding Lijn4Life:
  – Altijd advies op maat
  – Persoonlijke begeleiding
  – Bewustwording
  – Geen verlies spiermassa door bewegen
  – Geen tekort aan vitamines en mineralen door gevarieerde voeding

  Het is mooi om te zien, als cliënten het traject zijn gestart, dat ze door de aanpassingen vaak meer energie krijgen en lekkerder in hun vel komen te zitten. Doordat het afvallen niet te snel gaat, ontstaat er geen jojo-effect. Het zwaartepunt bij Lijn4Life ligt op blijvend afvallen!
  Ik volg met regelmaat bijscholingen om up to date te blijven voor mijzelf, maar ook voor mijn cliënten. Ook ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging van Gewichts­consulenten (BGN). Hierdoor worden in veel gevallen, bij een aanvullende zorgverzekering, je consulten geheel of gedeeltelijk vergoed. Daardoor is het voordelig in ver­houding tot de kosten van crashdiëten!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply