Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Voel je beter met de juiste make-up
  Rate this post

  Voor de meeste vrouwen bestaat een groot deel van hun ochtendritueel uit ­persoonlijke verzorging en opmaken. Veel vrouwen gebruiken dagelijks make-up, en sommigen gaan de deur niet uit zonder een beetje mascara, foundation of lipstick. Make-up kan heel veel voor ons doen. We kunnen ons er ook zelfverzekerder door voelen. Maar hoe doe je dat nu? Hoe bepaal je welke kleuren je gaat gebruiken, en waar zijn al die ­make-upproducten voor? Als je in een winkel staat, word je overspoeld door make-up! Deze keer gaan we het hebben over foundation.

  Het liefst zouden we toch een mooie, zachte, glanzende huid hebben zonder vlekjes of ­pukkeltjes. Helaas zijn er maar weinig mensen die zo’n huid hebben. Maar met de juiste producten en door deze op een goede manier te gebruiken, is het mogelijk om dit zo goed als mogelijk te benaderen.
  Het is belangrijk om met een schone huid te beginnen. Een schilder werkt ook het liefst op een mooi, schoon doek! Het is van belang dat je je huid kent, en stem je dagelijkse huidverzorging daarop af. Hoe beter de basis, hoe mooier het resultaat.

  Tips
  – Breng foundation niet direct op je huid aan, maar gebruik een primer onder de foundation. Een primer kalmeert de huid, maakt de huid glad en maakt het gemakkelijker om de foundation mooi en gelijkmatig aan te brengen. Werk zoveel mogelijk met sponsjes of penselen voor een zo mooi mogelijk resultaat. Er zijn verschillende foundations verkrijgbaar: vloeibaar, crème, compact of mineraalpoeder. Kies er één die bij jouw huidtype past of bij het effect dat je wil bereiken. Zo kies je bijvoorbeeld voor een droge huid beter een vloeibare foundation.
  – Kies de juiste kleur. Probeer deze op de kaaklijn uit. Het is verstandig om dit met een paar verschillende kleuren te doen, om zo te zien welke kleur het dichtst bij jouw teint komt. Met foundation proberen we de huid mooi egaal te maken. Hierdoor zullen je ogen ook veel mooier uitkomen dan op een onrustige huid. Met een concealerstift of -stick kun je puistjes of vlekjes nog een beetje aanstippen. Daarna fixeren met poeder, zodat de foundation beter blijft zitten. Je hebt nu een basis om daarvanuit verder te werken.
  – Draag een make-upstijl die past bij jouw persoonlijke stijl en bezigheden. Daarmee bedoel ik dat een make-up voor overdag boodschappen te gaan doen er anders zal uitzien dan wanneer je naar een avondfeest gaat.

  Tijdens mijn workshops en cursussen leer je alles over wat je wil weten over make-up en het aanbrengen daarvan. Je leert een mooie make-up aanbrengen en jouw mooie punten accentueren.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply