Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Voel je fit!
  Rate this post

  Geen stress om noodgedwongen naar een sportschool te gaan om het lichaam in conditie te ­houden. ­Ontspannen in een rustige sfeer. ­Overtollige ­pondjes kwijtraken en ook een lekker bruin tintje om het ­lichaam te doen kleuren. Het zijn de ­wensen die ­velen willen vervullen. Een kennismaking met ­Slender You zou deze verlangens wel eens tot ­realiteit ­kunnen maken.

  Sylvia Korsuize en Frieda Fokker zijn de beide eigenaars van Slender You. In hun modern geoutilleerde bedrijf op de grens van Noordwijk en Katwijk kunnen mensen hun grenzen verleggen. Waar het lichaam het soms laat afweten door onder andere reumatische klachten, men te zwaar is, om medische redenen niet gesport kan worden en het figuur een gewenste correctie behoeft, lijkt in hun sport- en bewegingscentrum een mogelijke oplossing voorhanden. ‘Natuurlijk kunnen wij niet altijd een garantie voor succes geven’, zeggen de beide eigenaressen openhartig, ‘maar heel veel cliënten hebben er baat bij gehad. En velen komen nog regelmatig terug om hun lichaam in de gewenste conditie te houden’, weten beiden uit een meer dan 10-jarige ervaring. Beide zijn zij vakvrouwen en hun bedrijf is landelijk erkend.

  Combinaties
  Bij Slender You zijn vele combinaties voor een gezond lichaam mogelijk. ‘Vaak zijn wij een verlengstuk na een fysiotherapie behandeling die te kort bleek. Bij ons kunnen de cliënten zich onbelast bewegen op de geautomatiseerde elektrische toestellen. Slijtage in het lichaam stagneert. Het gevolg is dan ook dikwijls dat het medicijngebruik voor onze cliënten duidelijk vermindert en er ook geen verdere fysiotherapie meer noodzakelijk is’, weet Sylvia uit ervaring. ‘Maar bij ons zijn er meer mogelijkheden om een goed gevoel over het lichaam te krijgen. Ontspanning is belangrijk, maar ook wat overtollige pondjes kwijtraken is de wens van velen. Persoonlijke begeleiding bij het Cambridge dieet is een goede optie om een gesteld doel te bereiken’, weet ook Frieda. Een rondleiding in het fraaie centrum leert ook dat er een staande zonnebank is. Heel bijzonder. ‘Als een bruidje met een jurk met een gedeeltelijk blote rug er toch mooi bruin wil uitzien, is dit een praktische oplossing’, glimlacht Sylvia. Een vibrosaun om te ontspannen, een warmtecabine en een massagebank: het ontbreekt bij Slender You niet.

  Belangrijk
  De beide eigenaars zijn eensgezind als er over de doelstelling van hun bedrijf wordt gesproken. Los van het feit dat het een onderneming is, zit er een duidelijke gedachte achter. Het is belangrijk om mensen op een goede manier te laten bewegen. Zich fit te voelen. Zonder stress en verplichtingen om naar een sportschool te gaan. Vrijheid, blijheid en laagdrempelig. Loop er gerust eens vrijblijvend binnen voor een bakje koffie of thee.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply