Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Voel je fitter met kinesiologie
  Rate this post

  Borstkankeroperaties en bestralingen hebben een enorme impact op lichaam en geest. Van vrouwen wordt dan ook in deze periode een grote veerkracht gevraagd. Ik ondersteun vrouwen met borstkanker in de periode van bestraling, chemo of hormoontherapie door middel van kinesiologie om zich fitter, krachtiger en vitaler te voelen.

  Een kinesiologische behandeling ondersteunt je emotionele veerkracht. Daardoor kun je de behandelingen beter aan, zodat je weer van het leven kunt genieten: van de gewone alledaagse dingen, van je gezin, vrienden en familie.
  En wat zo heerlijk is: je kunt je ook weer inzetten voor je passie. Kinesiologie versterkt het immuunsysteem, dat tijdens de reguliere behandelingen van kanker onder grote druk staat. Daardoor voel je je fitter, energieker en comfortabeler. Je wordt minder misselijk en moe. Je ervaart minder pijn. Je lichaam kan gemakkelijker ontgiften en herstellen.
  Wij kijken samen met jou naar wat er het beste bij jou past. We hebben een heel individuele benadering. De ene vrouw zal meer behoefte hebben aan ondersteuning van haar lichaam, de ander heeft misschien meer behoefte aan het verwerken van haar emoties over de ziekte. Natuurlijk zijn er combinaties mogelijk.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply