Rate this post
 • Voel je je opgejaagd?
  Rate this post

  Aan de ene kant voelen we ons opgejaagd en gestrest, en aan de andere kant kunnen we zowat het ene been niet voor de andere krijgen en zijn we dodelijk vermoeid.
  ‘Dit is een duidelijke indicatie voor acupunctuur en Chinese geneeskunde, omdat hier duidelijk sprake is van een verkeerde verdeling van onze energie. De energie zit simpelweg te veel in het hoofd en te weinig in de benen’, zegt Erik Thole in zijn praktijk voor acupunctuur in Veendam.
  Natuurlijk hebben we redenen genoeg om ons opgejaagd te voelen (ziekte, scheiding, werk, dood). Maar daarnaast is onze maatschappij aardig op hol geslagen met een hoge snelheid van informatieverstrekking (TV, krant, internet).
  ‘Natuurlijk raken we daarvan vermoeid of
  krijgen we juist meer stress. Ik kan met acupunctuur de energie beter verdelen in het lichaam, en ook kom ik vaak blokkades tegen die opgeheven moeten worden. Daarnaast kom ik ook veel mensen tegen die echt een tekort aan energie hebben. Bij tekorten geef ik vaak kruiden mee om die energie op te bouwen.’

  Er zijn vaak ook andere klachten die hiermee te maken kunnen hebben, zoals darmklachten, hart- en longproblemen, oorsuizen, duizeligheid, hoofdpijnen, slaapproblemen enzovoort. Acupunctuur en Chinese geneeskunde proberen deze klachten mee te behandelen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply