Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Voel je mooi van buiten én van binnen
  Rate this post

  Toen je nog jong was, was een frisse uitstraling met een glad en zacht perzikhuidje vanzelfsprekend. Bij het ouder worden verandert dat, en soms zodanig dat je spiegelbeeld je niet helemaal meer bevalt. Je stoort je aan dunne lippen of hangende mondhoeken. Sommige uiterlijke kenmerken zorgen ervoor dat je anders overkomt dan je zou willen en daar kun je behoorlijk mee zitten.

  Zo kan onvrede over het uiterlijk leiden tot onzekerheid of verlies van eigenwaarde, maar soms ook schaamte en uiteindelijk sociale vermijding. De invloed van hoe je er van buiten uitziet op hoe je je van binnen voelt, kan groot zijn. Gelukkig begint het taboe op uiterlijke verfraaiingen langzamerhand te verdwijnen. Met Botox of een filler kun je er nét wat beter uitzien.

  Verschil tussen Botox en fillers
  Botox wordt met veel succes gebruikt bij de behandeling van rimpels in het gelaat, maar ook voor de behandeling van migraine. Botox wordt toegepast bij fronsrimpels, kraaienpootjes of de voorhoofdrimpels. Inspuitingen met Botox zorgen ervoor dat de spieren zich ontspannen, de huid gladder wordt en rimpels verdwijnen. Fillers zijn stoffen die in de gezichtshuid worden aangebracht om rimpels en plooien (zelfs littekens) te laten verdwijnen. Ook worden ze gebruikt om bepaalde onderdelen van het gelaat te accentueren, zoals de lippen of de jukbeenderen.

  Oplossing bij overmatig zweten
  Botox en injectables kunnen ook prima ingezet worden bij overmatig zweten, bijvoorbeeld in de oksel. Je kunt zweetklieren namelijk tijdelijk uitschakelen, en dat is heel prettig voor iemand die veel transpireert. Alleen de plek waar overmatig transpireren plaatsvindt wordt aangepakt; de rest van het lichaam blijft wél zweten, wat nodig is om je lichaam op de juiste temperatuur te houden en om afvalstoffen af te voeren.

  Over Clinic for Beauty
  Clinic for Beauty is gespecialiseerd in het uitvoeren van cosmetische behandelingen op basis van injectables. Als je wilt weten of een behandeling een oplossing biedt voor jouw cosmetische problemen, aarzel dan vooral niet om vrijblijvend contact op te nemen. Clinic for Beauty neemt graag de tijd om naar jouw verhaal te luisteren, zodat een perfect passende oplossing geboden kan worden voor de punten waar je tegenaan loopt. De cosmetisch experts van Clinic for Beauty zijn allemaal lid van het NVCG en zijn opgenomen in het landelijke BIG-register.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply