Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Voel je mooi van buiten én van binnen
  Rate this post

  Als je jong bent, is het vanzelfsprekend dat je een frisse uitstraling met een gladde en zachte huid hebt. Bij het ouder worden verandert dat, en soms zodanig dat je spiegelbeeld je niet helemaal meer bevalt. Je stoort je aan dunne lippen of hangende mondhoeken. Sommige uiterlijke kenmerken zorgen ervoor dat je anders overkomt dan je zou willen en daar kun je behoorlijk mee zitten.

  Zo kan onvrede over het uiterlijk leiden tot onzekerheid of verlies van eigenwaarde, maar soms ook schaamte en uiteindelijk sociale vermijding. De invloed van hoe je er van buiten uitziet op hoe je je van binnen voelt, kan groot zijn. Gelukkig begint het taboe op uiterlijke verfraaiingen langzamerhand te verdwijnen. Met Botox of een filler kun je er nét wat beter uitzien.

  Natuurlijk resultaat
  Dokter Kamran Firdausi is cosmetisch arts bij Medica Estetica. ‘De meeste cliënten die ik zie, vinden dat ze er vermoeid of verdrietig uitzien terwijl ze dat niet zijn, of ze vinden dat ze er ouder uitzien dan ze zich voelen. In beide gevallen willen ze gewoon dat ze een wat frissere uitstraling willen. Dan bekijk ik eerst waar het probleem door veroorzaakt wordt. Het verouderingsproces van het gezicht is een wetenschap op zich! Vervolgens kan ik de cliënt adviseren rond de beste oplossing. Ik werk vooral met injectables, dus met niet-permanente fillers, en zie gelukkig voornamelijk vrouwen die een natuurlijk resultaat willen. Dat is mooi, want extreme dingen willen we bij Medica Estetica niet doen. Het mooiste is als anderen vinden dat iemand er beter uitzien zonder dat ze kunnen zien dat er wat aan gedaan is. We zeggen altijd eerlijk wat er mogelijk is. Soms komen verwachtingen namelijk niet overeen met de realiteit, en dan moeten we de verwachtingen temperen.’

  NVCG
  ‘Medica Estetica is aangesloten bij de NVCG. De markt waarin onze kliniek opereert, maakt een sterke groei door, en dan is het belangrijk dat er een brancheorganisatie is die richtlijnen hanteert rond veilig werken. De veiligheid van de cliënten staat dan ook voorop bij ons.’

  Over cosmetisch arts Kamran Firdausi
  Dokter Kamran Firdausi heeft zijn artsendiploma behaald aan de Erasmus Universiteit in zijn geboortestad Rotterdam. Al tijdens de studie Geneeskunde ontwikkelde hij een grote interesse in de cosmetische geneeskunde. Na het behalen van zijn artsendiploma heeft Kamran zich gespecialiseerd in anti-aging en cosmetische geneeskunde. Hij heeft daarvoor diverse cursussen in binnen- en buitenland gevolgd, en bezoekt nog steeds congressen rond de nieuwste ontwikkelingen en onderzoeken. Met meer dan 4000 behandelingen per jaar is hij een van de meest ervaren cosmetisch artsen van Nederland.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply