Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Voel je mooi van buiten én van binnen
  Rate this post

  Als je jong bent, is een frisse uitstraling met een glad en zacht perzikhuidje vanzelfsprekend. Bij het ouder worden verandert dat, en soms zodanig dat je spiegelbeeld je niet helemaal meer bevalt. Je stoort je aan dunne lippen of hangende mondhoeken. Sommige uiterlijke kenmerken zorgen ervoor dat je anders overkomt dan je zou willen en daar kun je behoorlijk mee zitten.

  Zo kan onvrede over het uiterlijk leiden tot onzekerheid of verlies van eigenwaarde, maar soms ook schaamte en uiteindelijk sociale vermijding. De invloed van hoe je er van buiten uitziet op hoe je je van binnen voelt, kan groot zijn. Gelukkig begint het taboe op uiterlijke verfraaiingen langzamerhand te verdwijnen. Met Botox of een filler kun je er nét wat beter uitzien.

  Verschil tussen Botox en fillers
  Botox wordt met veel succes gebruikt bij de behandeling van rimpels in het gelaat, maar ook voor de behandeling van migraine. Botox wordt toegepast bij fronsrimpels, kraaienpootjes of de voorhoofdrimpels. Inspuitingen met Botox zorgen ervoor dat de spieren zich ontspannen, de huid gladder wordt en rimpels verdwijnen. Fillers zijn stoffen die in de gezichtshuid worden aangebracht om rimpels en plooien (zelfs littekens) te laten verdwijnen. Ook worden ze gebruikt om bepaalde onderdelen van het gelaat te accentueren, zoals de lippen of de jukbeenderen.

  Oplossing bij zweten
  Botox en injectables kunnen ook prima ingezet worden bij overmatig zweten, bijvoorbeeld in de oksel. Je kunt zweetklieren namelijk tijdelijk uitschakelen, en dat is heel prettig voor iemand die veel transpireert. Alleen de plek waar overmatig transpireren plaatsvindt wordt aangepakt; de rest van het lichaam blijft wél zweten, wat nodig is om je lichaam op de juiste temperatuur te houden en om afvalstoffen af te voeren.

  Over CN Aesthetics
  Christa Nieuwenhuizen van CN Aesthetics was eerder werkzaam als huisarts, maar richt zich nu op cosmetische behandelingen. Zij vertelt: ‘Ik was al langere tijd geïntesseerd in deze behandelingen, maar tijdens de artsenopleiding is hier weinig aandacht voor. Daarom heb ik twee jaar ervaring opgedaan in een kliniek in Amsterdam, en onlangs ben ik een eigen praktijk gestart. Met behulp van Botox of een filler kan ik ervoor zorgen dat iemand er frisser uitziet, waarbij het resultaat wel natuurlijk is. Je wordt gewoon een iets betere versie van jezelf. Omdat ik garant wil staan voor kwaliteit, veiligheid en hygiëne, ben ik aangesloten bij de NVCG.’ Sinds december 2019 werkt Christa in een laagdrempelige ruimte met een huiselijke sfeer in het voormalige schoolgebouw aan de Venediën in Purmerend, waar ze haar cliënten persoonlijke aandacht kan geven. Daarnaast werkt ze in enkele salons in de omgeving.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply